Dizi ve Film Siteleri Videoları Nereden Buluyor?

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese İyi Forumlar Arkadaşlar. Çok Fazla Dizi İzleyen Biri Olarak Nedense Az Önce Aklıma Bu Soru Takıldı. Bazen Sinemaya Bile 2-3 Hafta Önce Gelmiş Filmleri Orjinal Bir Şekilde Yükleyen Film Siteleri Var. Ya da Dizi Sitelerine Bakarsak Bir Sürü Dizi ve Bir Sürü Sezon Var Altyazıyı Nasıl Hazırlıyorlar (Kaynak Altyazıyı Nereden Buluyorlar Yani). Aklıma Takılıverdi İşte...

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Bazı siteler iş birliği yaparak ilk kim yayınlarsa diğer site de zahmete girmeden çalıştığı siteden alıyor. Onun dışında çevirmenler aynı benim gibi yabancı sitelerden altyazılı(ing) izleyerek çeviriyorlar.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Anlaşmalı olarak büyük maliyetle yüklüyorlar. yani aslında orjinal değil video linkleri kendilerine ait olmuyor aldıkları kaynağın yüklediği orjinal filmi kullanıyorlar. alınan kaynaklar genelde sinema sahibi sinema görevlisi vs. den oluşuyor. çeviren kişiler genelde film kaynağı olan kişi yada kaynağın anlaşmalı çevirmeni oluyor :D

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Bak kardeşim filmleri nasıl mı alıyorlar.Filmin yayınlandığı bir sinemaya gidiyorlar yüksek miktar para ile o filmi alıyorlar illegal olarak.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak kardeşim filmleri nasıl mı alıyorlar.Filmin yayınlandığı bir sinemaya gidiyorlar yüksek miktar para ile o filmi alıyorlar illegal olarak.
Hocam Parayla Alabilirler Eyvallah Ama Kim Bir Site İçin O Kadar Para Verir. Yani O Kadar Para Derken En az 500-1000 Veriyorlardır...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kardeşim BU Siteden(Bazı Siteler) Alıyorlar Senin İçin Araştırdım :)
Hocam Araştırmanız İçin Çok Teşekkür Ederim. Daha Önceden Bir Film Sitesi Girişimim Olduğundan Buradan Nasıl Aldıklarını Çözebildim :D . Ancak Bu Site Nereden Alıyor. Yani Kaynağında Kaynağı Olmalı Değil mi

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Hocam Araştırmanız İçin Çok Teşekkür Ederim. Daha Önceden Bir Film Sitesi Girişimim Olduğundan Buradan Nasıl Aldıklarını Çözebildim :D . Ancak Bu Site Nereden Alıyor. Yani Kaynağında Kaynağı Olmalı Değil mi
Onlara ÖZEL Olmalı Yani Filmleri Çıkaranlardan "Sinemacılardan :) Yzmdm" Alıyorlardır . Para İle :)

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onlara ÖZEL Olmalı Yani Filmleri Çıkaranlardan "Sinemacılardan :) Yzmdm" Alıyorlardır . Para İle :)
İşte Hocam Orası Bana Saçma Geliyor Düşünsenize Bir Siteniz var ve Piyasada ki Çoğu Site Filmlerini Sizden Kullanıyor. Sizse Bu Filmleri Almak İçin Para Veriyorsunuz. Yahu Bu Adam Ne Kadar Kazanıyordur ki ya da Zengin de Olabilir :D ?

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi film sitem olarak söylüyorum çoğu filmi ilk çıktığı gün kamera çekimi yapıyoruz yada Sitesinden Ceviriyoruz

holyg

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
çoğu genelde ilk yayınladıkları zaman sinema çekimi olarak yayınlıyorlar zaten. onun dışında film vizyona giriyor belli bir süre sonra piyasaya dşüyor mutlaka torrent vs olarak. ondan sonrası zaten çok kolay onlar için. çeviri upload derken 1 günde hazır oluyor filmler. bu arada bir site vereyim size onlarda kaliteli paylaşımlar yapıyorlar. özellikle kısmına mutlaka göz atmalısınız.