Dizüstü bilgisayar alacağım, minecraftta iyi bir deneyim için gerekli olan özellikler nelerdir?

ryfkgndg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dizüstü bilgisayar alacağım, minecraftta iyi bir deneyim için gerekli olan özellikler nelerdir?

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
dizüstü bilgisayarım var.
Windows 8 64 Bit işletim sitemi
Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz
8GB RAM ( 2 adet 4GB SODIMM A-DATA Technology 1600MHz )
AMD Radeon HD 7600M Series ( 2GB DDR3 RAM ile desteklenmiş)
Intel(R) HD Graphics 4000 (Bu 1 GB :) )
39,6 cm (15,6") HD BrightView LED Arkadan Aydınlatmalı (1366 x 768) (LOTR BFME gibi strateji oyunarında kenarlarda boşluk kalabiliyor.)
1 adet USB 2.0 ve 2 adet USB 3.0 bağlantı noktası
Çift katman destekli SuperMulti DVD±R/RW
37,6 x 24,4 x 3,63 cm bilgisayar boyutu.
90W AC güç adaptörü ,6 hücreli Lityum-İyon pil. (Güç tasarrufunda değilse ve Minecraft modlu ise çabuk bitiyor.)
500 GB 5400 rpm SATA Sistem kurtarma için en fazla 24 GB bölüm (Bende sistem kurtarma için 16 GB, geri kalanı 448 GB )
Süper bir şey değil ama iyi iş görüyor. İstediğim modlarla kasmadan minecraft oynayabiliyorum. Test etmek için AC4 Blackflag yükledim, güç tasarrufunda değilse kasmıyor. Minecraft'a 2-3 GB ram verirsen SEUS Ultra shaderi ile kasmadan oynayabilirsin. Modları doldurabilirsin yani sorun olmuyor. AMD ekran kartının driveri stable olmayabilir ve bu minecraft oynarken sorun çıkarabilir. eğer stable değilse driveri yeniden yüklersin. Bilgisayarın tek kötü yanı pil fazla dayanmıyor.

Son düzenleme:

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence iyi ama almış birileri. :(
İşlemci i5
Ekran kartı Nvidia veya AMD Radeon
Bellek(RAM) 4GB veya üzeri, 6 veya 8 olursa çok rahat edersin. 4 Olursa Minecrafta fazla ram vermek iyi olmaz. Ama Assassins's Creed Blackflag falan oynamazsan 4 GB ramı'ın 2GB'ını verirsen javaya.
64 bit olması minecraft için çok önemli.
(Yukarıda yazdığım uzun olmuş özetleim. :D )