Dizüstü gamer hangisi seçmeliyim veya almalıyım ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Karahan dizüstünde soğutma paneli kullanarak çok rahat 30-40 derecede tutabilirsin ama garantisi olan markalarda 50-60 tl fiyatla.Ve monster pc bunu çok rahat karşılıyor birde dediğim gibi bir panel alınırsa üstüne yok.
Soğutma panelinin kralı var bende ama nafile, sadece soğutmaya 200-300 TL harcadım bilgisayarın fiyatı 2.700 TL be :(

Kalerda

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
4000 TL bütçem var ve ultrada hiçbir oyunda kasmayacak dizüstü bilgisayar arıyorum.İki seçenek buldum kendime sizce bunlarımı alayım başka öneriniz varmı veya bilgisayarlar iyimi ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kesinlikle monster , Türkiye bayisi var ve destek konusunda sıkıntın olmaz.Ayrıca bilgisayar özellikleri konusunda msi'a fark atar(sadece bu karşılaştırma için geçerli) , soğutma sistemi gerçekten çok iyi ses kalitesi görüntüsü olsun bayağı güzel ben 2 yıldır araştırıyorum monster konusunda kesin karara vardım.

Kalerda

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Karahan

Senin dediğin model ile monster çok farklı tasarımda fan gücü de farklı onun için samsungda olabilir oyuncu bilgisayarı yapmıyorlar çünkü

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kesinlikle monster , Türkiye bayisi var ve destek konusunda sıkıntın olmaz.Ayrıca bilgisayar özellikleri konusunda msi'a fark atar(sadece bu karşılaştırma için geçerli) , soğutma sistemi gerçekten çok iyi ses kalitesi görüntüsü olsun bayağı güzel ben 2 yıldır araştırıyorum monster konusunda kesin karara vardım.
Bayisine gidip deniyim almayı planlıyorum birazda oynarım inşallah :D

Kalerda

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
:D benim alma şansım olsa monster alırdım masaüstü almayı düşünürsen vazgeçip , oblivion serisini öneririm

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Monster alma bence çünkü;
gereksiz pahalı,tasarımı kötü(benim için)
Hem Msi alınca gelen + özellikler;
+GamingBook'u istediğin gibi modifike edebilirsin(mesela 3 tane 256GB SSD takabilirsin.).
+StealSeries klavye geliyor ve bu klavyenin renkleri ayarlanabiliyor istersen makro da atayabilirsin hemde her renk değişiyor.
+SuperRaid teknolojisi ile 1 tane 500 GB'lık SSD nin sunduğu okuma/yazma verileri Super Raid ile 2 SSD olarak 1 SSD gibi çalışıp daha performanslı çalışıyorlar.
+İçinde gelen hediyeler:Msi gaming Mouse,Msi taşıma çantası.
+Çift CPU/GPU soğutma sistemi ile ferah ferah ultrada oynayabilirsin :)
Msi için tek tük seçenek var ama monsterda seçenek bol. İstersen Windows lisansı bile almıyorsun. (yani diyelim sende zaten windows lisansı var. O zaman sana Linux işletim sistemli pc veriyorlar. Böylece boşuna Windows için para saymiyorsun.) istersen cd rom çıkartıyorsun, bluray li alabiliyorsun. istersen mat ekran istersen parlak ekran alabiliyorsun. İşlemcini secebiliyorsun ramaini secebiliyorsun. İşlemcini hatta masaüstü işlemcisi alabiliyorsun. Ekran kartının GB sini sen belirliyorsun. Sabit disk ve ssd (opsiyonel) boyutu ve kaç tane olacağını seçebilirsin monsterda da 3 tabe ssd takılıyor. Çanta bu fiyat farkını açıklamıyor malesef :( monsterda stellseries klavye.
Soğutmada bakır ısı boruları ile sogutuluyor. Ekran Kartı sıcak iken işlemci bazı modellerde efektif sogutulmuyor. Ama ekran kartı sıcak değilse efektif. Ayrıca Turbo fan tuşu var. (oyun oynarken işlemciye abanilmadigi için rahat)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer öyle çok bilgisayarı taşıyan biri değilsen, bilgisayarı alma amacın oyun oynamaksa, ısınma problemiyle uğraşmak istemiyorsan, bilgisayarı çok zorlamak veya bozmak istemiyorsan tabi ki seçimin masaüstü olmalı. Ben bir laptop kullanıcısıyım ve en çok şikayetçi olduğum şey ısınma, bir masaüstü en fazla 60-70 dereceye çıkarken inanır mısın? Sadece Minecraft oynarken bile bilgisayarımın 110 dereceyi gördüğü oluyor ve bu riskli bir şey. Tavsiyem al bir masaüstü hem parçalar ufaldıkça maaliyeti artıyor masaüstüne hem ucuza hem kaliteli bir bilgisayar alabilirsin hatta toplama şansında olur.

(Dizüstü ile masaüstünü kıyasladım iki bilgisayarı incelemedim, donanımdan pek anlamam tecrübelerimle konuşuyorum.)
bendeki dizüstü minecraft oynarken 10 15 dk sonra ısınıp kapanıyor call of duty modern warfare 3 de kapanmıyor neiş? :D :D :D

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
MSI fazla fiyat veriyor. Mesela GTX 750 Ti MSI'de 500+ TL iken Asus'ta 470-480 TL civarında. Ve hiçbir özellik farkı yok. İkiside aynı ekran kartı.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Dizüstü ise inadına MONSTER, masaüstü ise PHOENIX (böyle mi yazılıyordu [emoji14]) yalnız bütçen çok güzelmiş keşke benim olsa... (bkz. Güldür güldür kem gözlü Şevket)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Msi için tek tük seçenek var ama monsterda seçenek bol. İstersen Windows lisansı bile almıyorsun. (yani diyelim sende zaten windows lisansı var. O zaman sana Linux işletim sistemli pc veriyorlar. Böylece boşuna Windows için para saymiyorsun.) istersen cd rom çıkartıyorsun, bluray li alabiliyorsun. istersen mat ekran istersen parlak ekran alabiliyorsun. İşlemcini secebiliyorsun ramaini secebiliyorsun. İşlemcini hatta masaüstü işlemcisi alabiliyorsun. Ekran kartının GB sini sen belirliyorsun. Sabit disk ve ssd (opsiyonel) boyutu ve kaç tane olacağını seçebilirsin monsterda da 3 tabe ssd takılıyor. Çanta bu fiyat farkını açıklamıyor malesef :( monsterda stellseries klavye.
Soğutmada bakır ısı boruları ile sogutuluyor. Ekran Kartı sıcak iken işlemci bazı modellerde efektif sogutulmuyor. Ama ekran kartı sıcak değilse efektif. Ayrıca Turbo fan tuşu var. (oyun oynarken işlemciye abanilmadigi için rahat)

yoooo. freedos veriolar direk.[DOUBLEPOST=1431933268,1431933160][/DOUBLEPOST]

amaan. git gt80 titan al rahatla.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ne Uzattınız Şu Konuyu Sat Diskavri Al :p