DMarket & Yeni Nesil Market Plugini Yayınlandı! (23.06.2017)

BattukClashTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Aşağıda gördüğünüz plugin 23.06.2017 tarihinde yayınlanmıştır. Yapımcısı ve yayıncısı "Batuhan KZ" dir ( Yani ben ). Plugini kullanacak arkadaşlar varsa; Skype yoluyla bana hata,yardım vs. danışabilirler. Pluginin şuanda beta versionda olduğunu belirtmeliyim. Bu plugini yapmak haftalar sürdü, geceler boyu uğraştım. Buna rağmen eksiklikleri yok değil..

Bu plugini kullandığınız zaman "Vault" gibi para pluginlerini kullanmaz.
Bu pluginin kendine has para sistemi vardır. Siz eğer kendinizin veya başka bir oyuncunun para miktarını değiştirmek istiyorsanız sunucu dosyalarınızın plugin klasöründe olan "Market" dosyasındaki "config.yml" den değiştirebilirsiniz.

Ayrıca oyuncular, blok kırdıkca DMarket parası alırlar ( her bir blok için 1TL)

Oyuncular paralarını öğrenmek için -> /dpara

Pluginin çalışması için sadece serverinizde "HolographicDisplay" plugininin kurulu olması gerekir. Bunun sebebi ise; bu pluginin hologram özelliğinin "HolographicDisplay" plugininden çekmesidir.

1) BU PLUGİN SİZ EŞYAYI SATARKEN EŞYAYI DİREK OLARAK YERE ATAR (DROPLAR), YANİ SERVERİNİZDE LAG TEMİZLEYİCİ PLUGİNLER; YERLERDEKİ İTEMLERİ SİLİYORSA, EŞYA SATANLARIN EŞYALARI YOK OLUR!

2) SERVERE FAZLA RELOAD ATMAMANIZ GEREKİR. ÇÜNKÜ SERVERİ YENİLEDİĞİNİZDE İTEM GİTMEZ FAKAT İTEMİN ÜSTÜNDEKİ HOLOGRAM YAZISI GİDER. (BUNUN SEBEBİ İSE; HOLOGRAMIN HolographicDisplay PLUGİNİNDEN HOLOGRAM ÇEKİLMESİ YANİ BU PLUGİNE BAĞLI OLMAMASI.)

MediaFire - >
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

HATIRLATMA: şu an plugin sadece beta versiondur. Yani hataları olucaktır. Hataları; bana skype veya bu konu altından bildirebilirsiniz. Ve ayrıca söylemeliyim ki ; Bu pluginin v1.0 versionunun çıkması için bana talep gelmesi gerekir. Yoksa kimse kullanmicaksa ben niye version yükselteyim,hataları düzelteyim ki..

Son düzenleme: