DoctorWho Temalı Survival + RPG

Bu tarz bir sunucuda oynamak istermiydiniz?

• Evet

Kullanılan: 6 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 6 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

Alakazam

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
DoctorWho temalı bir sunucu açmayı düşünüyorum, sunucuyu tam olarak planlamadım fakat açacak olsam oynarmıydınız?
Bu tarz bir sunucu için yorumunuz ne olurdu?
Örneğin gezilip görülecek keşfedilecek birbirinden farklı gezegenler
Bu gezegenlerdeki birbirinden farklı dost ve düşmanlar.

Not: Para kazanma amaçlı ticari bir sunucu değil biz bize takılmalık eğlence amaçlı olacak eğer açacak olursam.

----------/ Güncelleme 03.11.2017 /----------
- Sunucu versiyonunu 1.12 olarak karar verdim.

- Sunucu kapasitesi sınırsız (VDS) fakat hem ilgiyi görmek hemde gönderme yapmak için 12 slotla başlayacağım, slotun yetmemesi durumunda belli bir sayıya kadar arttıracağım. (12 bu güne kadarki doktor sayısı.)

- Gezegenlerde yapı bulunmayacak. (Yeterli build yeteneğine sahip değilim, ilgilenen arkadaşlar özelden yazabilir.)

- Sunucuda başlangıç olarak Dünya ve rastgele 2 gezegen daha olacak, tamamlandığında toplam 16+ gezegen olacak.

- Sunucuda hepimizin sevgilisi TARDIS bulunacak ve her oyuncu 1 TARDIS sahibi olacak. TARDIS dizide uzayda, zamanda ve mekanda istediğiniz bir konuma gidebilirken oyunda zamanda yolculuk mümkün olmadığından sadece uzayda (Gezegenler arası yolculuk) ve mekanda (Gezegen üstünde hergangi bir konum) yolculuk edebilecek.

- DoctorWho dizisinin unutulmazlarından "Ağlayan Melekler" eskiden oyuna bir eklenti yardımıyla eklenebiliyordu fakat eklentinin ihtiyaç duyduğu bir başka eklenti artık ücretli olduğundan ve türkiyede paypal kapalı olduğundan ağlayan melekler sadece sembolik olacak yani siz onlara bakıyorkende saldırabilecekler. (Sorunun ortadan kalkması için gereken eklenti Lib's Disguises 9.4.0 ve üstü versiyonları.)

- Sunucunun tahmini bir açılış süresi yoktur, ilgiye göre bir hafta sonrada açılabilir üç hafta sonrada.

- Daha öncede söylediğim gibi bu ticari bir sunucu değildir eğlence amaçlı küçük çaplı bir sunucudur, ilgi görmesini istememin sebebi bir emek vereceksem bunun görülmesini isterim, iyi eğlenceler, iyi forumlar!

Son düzenleme:

Pesleke42

RedStrafe!
En iyi cevaplar
0
RPG Temalı sunucuları severim . Bir de yanlış yere konu açmışsın sanırım,açarsan oynarım.

Hyroeth

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu doğru yerde, zaten arkadaş "böyle bir sunucu açmayı planlasam oynar mısınız" diyor.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft ve RPG ne kadar mod yapılsa da bence güzel gitmiyor,yine de kötü olacağını düşünmüyorum deneye değer,katılırdım.

Alakazam

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
RPG Temalı sunucuları severim . Bir de yanlış yere konu açmışsın sanırım,açarsan oynarım.
Yorumun için teşekkürler, ortada bir sunucu olmadığından sunucu tanıtımlarında böyle bir konu açmam yanlış olurdu.

Ben de aynı şekilde oynamak isterdim :)

Arkadaş daha çok biz bize olsun gibi düşünmüş galiba, o yüzden "Benimle oynar mısın?" altına açmış.

Ancak bu tür sunucular büyük çaplı sunucular olur @Alakazam

Yorumun için teşekkürler, çok fazla ilgi göreceğini sanmam, çünkü büyük işler için iyi bir ekip gerekir ben eğlenmek için basit bir sunucu oluşturmayı planlıyorum.

Sanırım yanlış yere konu açmışsın fakat güzel bir RPG sunucusu olursa oynayabilirim, başarılar.

Yorumun için teşekkürler, konu yeri ile ilgili açıklama yaptım :)

Kesinlikle harika bir fikir bence.
BomberBulut oyun adım.
Bana ulaş.
Yorumun için teşekkürler. :)

Olabilir, garip bir düşünce fikri severek oynarım.
Yorumun için teşekkürler. :)

Olabilir ama hiç doctor who vs izlemediğim için oynamam ://
Yorumun için teşekkürler, hiç izlememiş olman bence bir sorun teşkil etmiyo fakat yinede teşekkürler.

Konu doğru yerde, zaten arkadaş "böyle bir sunucu açmayı planlasam oynar mısınız" diyor.
Bilgilendirme için teşekkürler. :)

Konuyu şuanki duruma göre güncelleyeceğim.

Minecraft ve RPG ne kadar mod yapılsa da bence güzel gitmiyor,yine de kötü olacağını düşünmüyorum deneye değer,katılırdım.
Yorumun için teşekkürler, sunucu modlu değil eğer kastettiğiniz pluginlerse onlarlada bir yere kadar iş yapılabiliyor, benim plugin yazabilecek kapasitede java bilgim yok fakat sunucuda benimle birlikte geliştirme yapmak isteyen java bilgisi olan arkadaşlar olursa forumdan iletişime geçebilirler.

Konuyu güncelledim :)

Merhaba arkadaşlar,
Sunucuyu tamamen hazır hale getirdim fakat çok can sıkıcı bir olayla karşılaştım.
Sunucuda aynı anda birden fazla TARDIS çalıştığında sunucu laga boğuluyor ve TPS yerlerde geziyor.
Sunucuyu çalıştırdığım makina (VDS), sunucunun sistem gereksinimlerini karşılamıyor.
Takılmalık açacağım bir sunucu için makinaya daha fazlasını ödeyemem ve malesefki sunucuyu açamıyorum.
Konunun kilitlenmesi uygundur.