Döner 1.50 Tl - Gelin bir göz atın.

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Merhaba ben mert okul çıkışları bizim okulun önündeki dönerciden döner alıyorum ve dönerin fiyatı 1.50 tl ve ekmek arası ciğerde satıyor müşteriler gayet memnun bende memnunum bugüne kadar sağlığımda sorunlar olmadı tadı güzel fakat neden 1.50 Tl anlıyamadım gitti arkadaş sizce neden ?
Dönere ve ciğere koyulan malzemeler:
Kıvırcık
Soğan
Domates
İstersen patatesde koyuyorlar fakat fiyat yükseliyor.
Ketçap & Mayonez koymuyorlar.
Edit: Tavuk döner

Son düzenleme:

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamım dönerde bakteri fazla sayıda mevcut. Ama sen vitamin alır ve protein tüketip bağışıklık sistemini güçlendirirsen bu bakterilerin sana bir zararı olmaz. Çok fazla yememeye özen göster.

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Adamım dönerde bakteri fazla sayıda mevcut. Ama sen vitamin alır ve protein tüketip bağışıklık sistemini güçlendirirsen bu bakterilerin sana bir zararı olmaz. Çok fazla yememeye özen göster.
Arkadaşla beraber baya yiyorduk tabi pul biber katıyoruz acı oluyor ve daha lezzetli oluyor.

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayağınız alışsın diye şimdilik böyle fiyat koymuş olabilirler sonradan arttırırlarsa bir arkadaş böyle demişti dersin artık :p

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
dönerden bir şey olmaz ve ben bir yerden yiyorum oralarda bir tek o var ayranla birlikte tavuk 3tl

NoHaxJustGusul

using Miracy.Life;
En iyi cevaplar
0
şşt şşt adres ver bende yiyeyim (Antalya dışındaysa çok ağlarım o yüzden Antalya içinde olsun plz)

R

Reloven

Ziyaretçi
Bizim Burda 1TL'ye Kebab Var Yanındada Ayran.
Not: Hastane Masrafı Karşılamıyorlar.