Dönme Dolap Gününüz Kutlu olsun!

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hepinizin bildiği üzere bu gün sevgililer günü fakat aynı zaman da da dönme dolap günü :D
Maalesef bizim gibi sevgilisi olmayanlar sevgililer gününü kutlayamayacakları gibi ya bu güne karşıt hareketlerde davranışlarda bulunacaklar ya da en mantıklısı dönme dolap gününü kutlayacaklar. :( Ne yapalım kaderimiz böyleymiş...

Tüm Forumun Dönme Dolap Günü Kutlu Olsun!

Dönme Dolap
İlk dönme dolap George Washington Gale Ferris, Jr., tarafından 1893 yılında Şikago'daki Dünya Kolomb Fuarı'nın bir simgesi olarak tasarlanmıştır.Terim, daha sonra, benzer bir sistemle çalışan bütün mekanizmalar için kullanılmaya başlanılmıştır.
Vikipedi

Bu arada millet bakın İnegöl'e kim geldi
:(

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Tüm dönme dolap gününü kutlayanlar adına diyorum ki; Bülent Ersoy dünyadan birkaç ışık yılı kadar uzaklaş...
(Amaç bizim de kurtulmamız bakmayın dünya yazdığına :( )

• Beğen
Reactions: DIO
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Sevgililer gününe efkarlı efkarlı şarkı dinleyerek ve sevdiğin kızı hayal ederek girmekten daha kötü bir şey var mı?
Aynı zamanda 14 Şubat, babaannemin ölüm yıldönümüdür..

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Sevgililer gününe efkarlı efkarlı şarkı dinleyerek ve sevdiğin kızı hayal ederek girmekten daha kötü bir şey var mı?
Aynı zamanda 14 Şubat, babaannemin ölüm yıldönümüdür..
Benim babaannem de büyük babamda öldü.
Sorsan ne zaman öldü diye hatırlamam takmıyorum çünkü ölen ölür yaşayan yaşar.
Zaten bu bir başlangıç.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Benim babaannem de büyük babamda öldü.
Sorsan ne zaman öldü diye hatırlamam takmıyorum çünkü ölen ölür yaşayan yaşar.
Zaten bu bir başlangıç.
Ben de hatırlamam hiç. Deden bu yaz öldü ama tarih aklımda değil. 14 Şubat akılda kalıcı olduğu için unutmuyorum.

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Iskefiyeli18 @B35T14 Allah rahmet eylesin.

Donme dolap diyince mahalle arasindaki parklar olurya kucuk ordaki donme dolap sandim :)

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Reactions: DIO