Dövüş Filmi Önerin?

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Filmi degil gerçegi var bizde Wwe
(Wwe yalan diyen biri çıkacak şuanda onlara tek sözüm;
Wwe yalan veya sahte değildir,izleyen çocukların o hareketlerle kötü bir şey yapmalarına karşın yalan denmiştir.Yani tamamıyle çocukları uyarmak veya kazaya sebeb olmaması için.Ne kötüdür ki buna çocukluk yaşı geçenlerde inanmakta :()
Mesajımı alıntılayıp Wwe yalandır diyenlere cevap vermeyeceğim*
peki neden kimsenin burnu bile kanamıyor?

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
peki neden kimsenin burnu bile kanamıyor?
Sebebini açıklayayım.
Fafkettiysen onların bir dövüş teknikleri ve hızları var.
Yıllarca bu eğitimi alıyorlar ve eğitimleri şöyle;
Cüsseye göre vuruyorlar ve seyriciye kan göstermeyecek yerlere vuruyorlar.Ancak arada bir kan oluyor.Great Khali vardı kurallara uymuyor cüsseyi takmadan vuruyordu bu sebebten Wwe kariyerine son verildi.Yani Kurallara uymak yalan değildir dediğim gibi sadece bu hareketleri tekrar ederek kazalara sebeb olmasını engellemek için yalan denmiştir.İyi Forumlar.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sebebini açıklayayım.
Fafkettiysen onların bir dövüş teknikleri ve hızları var.
Yıllarca bu eğitimi alıyorlar ve eğitimleri şöyle;
Cüsseye göre vuruyorlar ve seyriciye kan göstermeyecek yerlere vuruyorlar.Ancak arada bir kan oluyor.Great Khali vardı kurallara uymuyor cüsseyi takmadan vuruyordu bu sebebten Wwe kariyerine son verildi.Yani Kurallara uymak yalan değildir dediğim gibi sadece bu hareketleri tekrar ederek kazalara sebeb olmasını engellemek için yalan denmiştir.İyi Forumlar.
peki benim anlamadığım olay şu; adam yerde yatarken tekme vuruyor mesela, adamın vücuduna değil de yere vuruyor. bunun bir videosu vardı bulursam yorumu düzenlerim :)

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
peki benim anlamadığım ol; adam yerde yatarken tekme vuruyor mesela, adamın vücudunnasılil de yere vuruyor. bunun bir videosu vardı bulursam yorumu düzenlerim :)
Her işte kusursuz olmaz bir iki defa vuramamışlardır yani her vuruşu denk mi gelmek zorunda?
Ben bu tür videolara inanmıyorum çünkü ben Wwe`de çok şey gördüm.Hepsi de denk geliyordu yani adamlar videoyu yavaşlatarak bile göstermişlerdi.Wwe gerçek olduğuna dair çok fazla şey gördüm ancak milyonda bir olaylar da oluyor maalesef bu çok abartılıyor.Wwe gerçek mi yalan mı sohbetinden bıktım gdrçekten.

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki benim anlamadığım olay şu; adam yerde yatarken tekme vuruyor mesela, adamın vücuduna değil de yere vuruyor. bunun bir videosu vardı bulursam yorumu düzenlerim :)
Bundan bahsediyorsun galiba
Burada cena zaten eliyle vurmuyor ki. Fore arm denilen bilekle dirsek arasında kalan yer ile vuruyor fakat bu yere vururmuş gibi gözüküyor. WWE ye atılan iftiralardan biri sadece.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bundan bahsediyorsun galiba
Burada cena zaten eliyle vurmuyor ki. Fore arm denilen bilekle dirsek arasında kalan yer ile vuruyor fakat bu yere vururmuş gibi gözüküyor. WWE ye atılan iftiralardan biri sadece.
dikkatli izlersen hiçbir yerinin yerdeki dövüşçüye değmediğini görürsün sen de :)