- En iyi cevaplar
- 0
İninal'ın sanalı yok diye biliyordum
Ininal'ı paypala bağlarsın sorun çözülür.
İninal'ın sanalı yok diye biliyordum
Baglasan Bıle Inınal Kartına Para ÇekemezsinIninal'ı paypala bağlarsın sorun çözülür.
Bende 3 tane ininal var. Premiumu direk aldım minecraft.net e kart bilgilerimi girerek. Sıkıntı yok.
İninal in normal karttan tek farkı para yüklenmesidir. Başka sorunu yok heryerden alışveriş yaptım. Hem normal karttan artısı daha çok para tasarrufu oluyor. Bilinçli harcadığın için.
Sitesinden kargoylada alabilirsin. Sorun para yüklemekse ING bankamatik flndamı yok?İşte mesele burada. Ininal bayilerinin hiçbirine yakın değilim. Dolayısı ile sanal kart kullanmak istiyorum.
bak abi o parayi dolara cevircen sonra bir usa hesabi acip transfrr edicen. mojang da para birimini dolar yapip yatir. ama paypaldan cikmalisin vermeden once.Merhaba herkese.
Benim paypalımda yaklaşık 70 tl var eklenti satarak kazandığım.
Ancak kart olmadığı için paypalım doğrulanmamış bir paypal.
Dolayısı ile bu para ile premium almak istiyorum ama alamıyorum.
Doğrulanmamış paypal ile premium almak mümkün mü? Mümkün ise bunu satan siteler neler? Ve bunlar güvenilir mi? Yazar mısınız?
Teşekkürler
bak abi o parayi dolara cevircen sonra bir usa hesabi acip transfrr edicen. mojang da para birimini dolar yapip yatir. ama paypaldan cikmalisin vermeden once.
SM-N9006 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana Youtube dan GelmiştiDoğrulanmamış Paypala Para Bile Gelmez.
Butun Kartlar Master,Visa Fln. Paypallada Yapabilirsin.Dostum İninal İyi Bence MasterCard'ın Olduğu Her Yerde Geçiyor Diye Biliyorum Steamden Birsürü Oyun Aldım Onla
Forumda satış yasakBen geçen sene Resmi sitesinden almıştım Premium artık kullanmıyorum Steamdan bana 25 tlik cüzdan kodu gönderene vericem epostasıda üstüne geçicek ben aldıgımda türk parasıyla 60 tldi şimdi 55 tl olmuş