Merhaba sevgili arkadaşlar. Ben bir kanal açacağım ve bu kanal içersinde Çizim ağırlıklı olacak bir şekilde ekstradan Oyun, Montajlar vs. yer alacaktır. Bu kanal için temel bir intro ve outro olmasını, kaliteli bir şekilde sizlerin huzuruna sunmak istiyorum fakat malesef ki birkaç sorunum var. Montaj yapmayı, editlemeyi çok iyi bilirim. Bana gerekenler alanında uzman olanların benim gelişmeme fayda sağlayacak ve izleyicilerin kaliteli bir izleyiş sürmesini sağlayacak;
|\_=-[-*-*-*-*-*-]-=_/|
• İsterse üstüne 2 3 fotoğraf ekleyipte yapsın, isterse özel yapım soundtracklar vs kullansın, benim istediğim Klasik bir kaliteli intro girişi. Genel olacak Çizim, Oyun ve Montaj kanalı izlenimini göstermeli.
• İntroya uyumlu bir son yani outro istiyorum.
|\_=-[-*-*-*-*-]-=_/|
Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.
|\_=-[-*-*-*-*-*-]-=_/|
• İsterse üstüne 2 3 fotoğraf ekleyipte yapsın, isterse özel yapım soundtracklar vs kullansın, benim istediğim Klasik bir kaliteli intro girişi. Genel olacak Çizim, Oyun ve Montaj kanalı izlenimini göstermeli.
• İntroya uyumlu bir son yani outro istiyorum.
|\_=-[-*-*-*-*-]-=_/|
Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.
Kanalının sağ köşesine benim kanalımı da koymanı, Ücret vermeni vb. gibi şeyler istiyorsanız lütfen belirtiniz.