doğum günü hediyem

qwerty asdf

Marangoz
En iyi cevaplar
0
beyler 7 Ekim salı günü doğum günüm :) bende sizden bir şey istiyorum 8-10 kişi filan toplanıp bana premium alabilirseniz çok çok çok çok çooooookkk
sevinirim :D zaten 10 kişi birleşse kişi başı 6 tl oluyo fazla deil cevapları ve alacak kişileri bekliyorum tabi zorunlu bir şey deil ama :D yada fazla dan bi pre hesabınız filan varsa onuda verebilirsiniz

edit:neyse boş verin pre filan istemiyom :( tabi alıcaksanız başka :D

Son düzenleme:

qwerty asdf

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ama daha insanlar kendine pire alamazken sanamı alıcak? :( İnsan arkadaşına ya da ailesine hediye alır.Ya da ya da fakir bir aileye.
pre alanlar alsın diyom ama zaten kalkıp 60 tl verin demiyorumki işte 10 kişi birleşse 6 tl ediyor çokmu 20 kişi birleşin 3 tl olsun 60 kişi birleşsin
herkes 1 tl verir :D hem dedimki fazla pre hesabınız varsa (gerçi kim iki pre alırki 1 tane yetiyor) verebilirseniz sevinirim dedim illa
bana premium alacaksınız demedim

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
pre alanlar alsın diyom ama zaten kalkıp 60 tl verin demiyorumki işte 10 kişi birleşse 6 tl ediyor çokmu 20 kişi birleşin 3 tl olsun 60 kişi birleşsin
herkes 1 tl verir :D hem dedimki fazla pre hesabınız varsa (gerçi kim iki pre alırki 1 tane yetiyor) verebilirseniz sevinirim dedim illa
bana premium alacaksınız demedim
Ben daha
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
alamadım yokluktan :( Zaten pira şakasına dedim aslında onun pre olduğunu biliyorum.
Doğum günün kutlu olsun ama pre almaz kimse forumdan sana kolay kolay :(