Eyi doğum günün kutlu olsun hediye olarak ikiye ayrılmış bir adam yollayacağım kimi istersin![]()
Bana göre hüzünlü bi' opening dinlerken ve hayallerle kafam dolmuşken birisinin doğum gününü kutlamam imkansız.
6 saattir aralıksız dinliyorum. 6 saatten uzun da olabilir.[DOUBLEPOST=1420745178,1420744663][/DOUBLEPOST]Yarın okul tatil ise aralıksız 5 saat bunu dinleyeceğim* Şimdi başladım*Kaç saattir dinliyorsun onu ._.
Nerede oturuyorsun, İstanbul ise tatil olacağını pek zannetmiyorum fakat neden olmasın6 saattir aralıksız dinliyorum. 6 saatten uzun da olabilir.[DOUBLEPOST=1420745178,1420744663][/DOUBLEPOST]Yarın okul tatil ise aralıksız 5 saat bunu dinleyeceğim* Şimdi başladım*
Nisan'ı bekleyen ben*
Tatil olmaz ise Vasip'in twitter hesabını heçkleyeceğim* (wüt)Nerede oturuyorsun, İstanbul ise tatil olacağını pek zannetmiyorum fakat neden olmasın![]()
%60-70 gibi bir olasılıkla tatil olacak, akşam derecenin -8 dereceye ineceğini söyleyenler var, hayırlısı.Tatil olmaz ise Vasip'in twitter hesabını heçkleyeceğim* (wüt)
Umarum ki olur. Bu hafta anime ve hüzün haftam.
%60-70 gibi bir olasılıkla tatil olacak, akşam derecenin -8 dereceye ineceğini söyleyenler var, hayırlısı.
Tatil olursa uyurken Unravel'i dinleyeceğim.%60-70 gibi bir olasılıkla tatil olacak, akşam derecenin -8 dereceye ineceğini söyleyenler var, hayırlısı.
Microvolts var ._. Bir ara çok oynardım .[DOUBLEPOST=1420747074,1420746975][/DOUBLEPOST]++ Anime grafikli, temalı bir oyun bulmam ve bunu indiremem de hüznüme ayrı bi' hüzün katıyor.
İnşallah ._.%60-70 gibi bir olasılıkla tatil olacak, akşam derecenin -8 dereceye ineceğini söyleyenler var, hayırlısı.
Microvolts var ._. Bir ara çok oynardım