Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu oyun diğeri kadar bilinmedik değil, bedava da değil. İndie, korsansınız, kesiyorsunuz, biçiyorsunuz ve milleti donlarına kadar soyuyorsunuz. Gemiyi kendinizin yapabilmesi (bu cümleden memnun değilim) de cabası.

Sakin bir video oldu, ÖLME RİSKİ GEÇİRMEMİN DIŞINDA!!! Videoyu çekerken mahalleden biri tahminimce uzun namlulu tüfekle, bir el ateş etti. Video bittikten sonra sonra da üç el daha etti. Biri uyarınca bir el daha etti. Bir şeyler patladı sandım o nasıl tüfek ulan!

P.S. Yandaki abiler de mangal yapıp halay çekiyor balkonda. Nasıl ilçe lan burası.

GOA_DARKWOIDER

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Video güzel . Amma sesin az geliyor. ben hopöleri tam açtım anca sesin geliyo. Güzel bi mic almani tavsiye ederim. Beyendim ellerine sağlık ).

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyundaki karakterimizin sesi oyunu oynama şevkimi kırar oynasam[DOUBLEPOST=1438541295,1438541244][/DOUBLEPOST]8.23 stop repeat stop repeat D:

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kanalın felan varsa özelden söyler misin başka videoların varsa onları izlemek isterim

videoyu buraya koyduk artık özele hacet yok

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Edit: Dostlar, oyun tavsiyelerinize açığım eğer varsa sallayın gelsin, map falan da oynarım sıkıntı yok. Oynanabilir her şeyi oynarım :p

Son düzenleme: