Takipteyiz efendim.O zaman yönetim olarak foruma 50-60 kız sokmamız lazım.
*Onaylandı(!)*
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Araştırmalarım devam ediyor, en ufak bir ipucunu bile kaçırmamaya özen gösteriyorumEn üstteki arkadaşı çözemedik ama.. sen daha iyi bilirsin Merve![]()
Kızlar önde değil aslında, sadece fazla ilgi görüyor. Dediğin gibi neredeyse her platformda bu böyle, bi' 100 yıl sonra anca değişir bu durum.eskiden de böyleydi şimdi de böyle oyunlarda da öyle diğer sitelerde de öyle sanal ortamda heryerde kızlar bir adım önde :/
**Islık sesleri**Özel üyeğğğ.Kıymetlimissss.Hayır, orada kızlara ve erkeklere gelen mesaj ve görüntülenme arasındaki fark göz önünde. @SüperAhmet
Kızlar önde değil aslında, sadece fazla ilgi görüyor. Dediğin gibi neredeyse her platformda bu böyle, bi' 100 yıl sonra anca değişir bu durum.
kadınlara açlık duyulduğu sürece 1000 yılda geçse değişmiyicekHayır, orada kızlara ve erkeklere gelen mesaj ve görüntülenme arasındaki fark göz önünde. @SüperAhmet
Kızlar önde değil aslında, sadece fazla ilgi görüyor. Dediğin gibi neredeyse her platformda bu böyle, bi' 100 yıl sonra anca değişir bu durum.
Erkek o kız değil@Krüt kız mı :/