Konu trollendi beyler sohbet konusuna döndü.
Bu arada Gece Sohbeti Denemesi konusunu hala unutmadık bir sonraki Ramazan`a kadar her üç aydan bir gün öncesi güncelleştirelim.
Spam yapmayın, Atar yapmayın.Alayına isyan, Kralına Penta. ( Yanlış yere geldim sanırsam )
Bu arada burner böyle etiket yapmayı nerden öğrendi etiketine baya güldüm o reklam unutulmaz,her gördüğümde canım o pastadan çekiyordu.Şimdi el at bir, diyorsan. B)
Mr. Robot Düşündürücü.Tıp ile ilgilenenler için güzel kaynak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
![]()
Bende ritim bozukluğu var ölürmüyüm ? (Bu arada David Tennant![]()
)
Tıp ile ilgilenenler için güzel kaynak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Öyle düşünmene gerek yok. Kendi anlatımınla da anlatabilirsin. Ve ya orada olmayan şeylerden birini anlatırsın. Farklılık sunduğun sürece devam edebilirsin. Doktor köşesi attığım kaynağa destek amaçlı bir şey olur. Tek kaynaktan faydalanmak iyi değildir sonuçta.Sıkıntılı bir durum.[DOUBLEPOST=1440363338,1440363307][/DOUBLEPOST]
Şimdi doktor köşesinin geleceğini bitirmiş oldun, daha konu falan açmama gerek kalmaz galiba.
Öyle düşünmene gerek yok. Kendi anlatımınla da anlatabilirsin. Ve ya orada olmayan şeylerden birini anlatırsın. Farklılık sunduğun sürece devam edebilirsin. Doktor köşesi attığım kaynağa destek amaçlı bir şey olur. Tek kaynaktan faydalanmak iyi değildir sonuçta.
![]()
Görselden de anlaşılacağı üzere şaka yapmıştım aslında, insanlar anlatım şeklimi beğeniyor ve ölmediğim sürece konuları açmaya devam ederim sanırım. B)
O zaman iç organlar ve özelliklerinden bahsetsen iyi olur.![]()
Görselden de anlaşılacağı üzere şaka yapmıştım aslında, insanlar anlatım şeklimi beğeniyor ve ölmediğim sürece konuları açmaya devam ederim sanırım. B)