Dokunulmazlık skripti

efecangs

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kurucu veya belirli yetkililere dokunulmazlık yani o kişilere opu ve tagı yokken bile ban atamama veya opu varken opunu alamama gibi skript yapılabilirmi yapılıyorsa yapıp atarsanız sevinirim :)

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Dostum pek zamanım yoktu 2dk da şöyle aşırı basit bir şey yaptım. Dilersen bunu kullanabilirsin unutmazsam daha ayrıntılı bir şey yaparım.
Options kısmında oyuncu1,2,3,4,5 yazan yerlerin yanına oyuncuların ismini yazarsan işini görücektir. Mantığını anlamışsındır zaten dilersen daha fazla ekliyebilirsin.

Kod:
options:
    oyuncu1: amdin
    oyuncu2: amdin
    oyuncu3: amdin
    oyuncu4: amdin
    oyuncu5: amdin

on command "/ban {@oyuncu1}" or "/ban {@oyuncu2}" or "/ban {@oyuncu3}" or "/ban {@oyuncu4}" or "/ban {@oyuncu5}":
    cancel event
    send "&aDokunulmazligi Olan Bir Kisiye Bu Islemi Uygulayamazsin !" to player

on command "/mute {@oyuncu1}" or "/ban {@oyuncu2}" or "/ban {@oyuncu3}" or "/ban {@oyuncu4}" or "/ban {@oyuncu5}":
    cancel event

efecangs

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kod:
on command "/ban Oyuncu":
    cancel event
degistire degistire kullan
Teşekkür ederim sonradan gördüm
[automerge]1523648306[/automerge]
Dostum pek zamanım yoktu 2dk da şöyle aşırı basit bir şey yaptım. Dilersen bunu kullanabilirsin unutmazsam daha ayrıntılı bir şey yaparım.
Options kısmında oyuncu1,2,3,4,5 yazan yerlerin yanına oyuncuların ismini yazarsan işini görücektir. Mantığını anlamışsındır zaten dilersen daha fazla ekliyebilirsin.

Kod:
options:
    oyuncu1: amdin
    oyuncu2: amdin
    oyuncu3: amdin
    oyuncu4: amdin
    oyuncu5: amdin

on command "/ban {@oyuncu1}" or "/ban {@oyuncu2}" or "/ban {@oyuncu3}" or "/ban {@oyuncu4}" or "/ban {@oyuncu5}":
    cancel event

on command "/mute {@oyuncu1}" or "/ban {@oyuncu2}" or "/ban {@oyuncu3}" or "/ban {@oyuncu4}" or "/ban {@oyuncu5}":
    cancel event
Sanada teşekkür ederim sonradan gördüm