Dolandırıcı Minecraftdukkani,com (GÜVENMEYİN,İnternette Bulunan hesapları satıyorlar...)

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

Minecraftdukkani,com 'a güvenmeyin arkadaşlar kesinlikle AxiTrBilisimin para tuzağıdır internette bulunan premium hesapları toplayıp 5 TL Gibi bir fiyata satıyorlar.

İnternette bulunan Premium Hesap ve Şifrelerini alıp 5 Tl ye satıyorlar.(Bedavadan para kazanıyorlar)
şu an bende 250+ premium hesabın e-posta ve şifresi var daha doğrusu internetten buldum hepside gerçek premium hesaplar(Ama minecraft.net ile giriş yapılamaz).
Bende 5 Tl ye bu hesaplardan birini alma gibi bir hata yaptım malesef. 150 Kadar kişi almış. 250+ Tane premium hesapdan rastgele farklı kullanıcılara veriyorlar ve bazılarına aynısı geliyor...
Sitelerine koydukları videoda tanesi 4-5 Tl ye aldık diyordu ama sadece 250+ Tane var ve hepsini internetten bulmuşlar.

Bu hesaplar ile sadece Premium sunuculara giriliyor ama birçok kişi bu hesapları kullandığı için giriş yapılamıyor.(aynı hesap olduğu için)
Siz siz olun bu para tuzağına düşmeyin. Minecraftdukkani,com dan alışveriş yapmayın.!

Bunu Premium hesap aldıktan ve premium serverlere giremeyince anladım (benim aldığım hesap ile başkalarıda giriyor)

Elimde 250+ Çakma Premium Hesap var ve hepsini axitr(minecraftdukkanı) 5 Tl ye satıyor . Sakın oradan alışveriş yapmayın dolandırılmayın.

Premium Liste: (Sansürlü)

Önemli bir Tavsiye : TeamXtreme ve Minecraft.net in launcherleri haricinde launcherler kullanmanızı tavsiye etmem (60 TL ye satın aldığınız premium hesaplar gidebilir(çalınabilir).)

AxiTR nin dog'u Minecraft Turk Sunucuları adlı facebook sayfasıda bu dolandırıcılığa destek veriyor beğenmeyin desteklemeyin.

Son düzenleme:

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 Tlm gitti .s
250+ Premium hesap buldum ama :D ama hepsi çakma ve büyük ihtimal çoğu banlanacak. ve bu hesapları herkes kullanıyor malesef :S Almayın aldırtmayın plz
Benim de 200 tl'm gitti gereksiz steam oyunları yüzünden.Şu anda onları nasıl geri iade edeceğim diye düşünüyorum .s

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Evet ve şakasınaydı biliyor musun o zaman Hadi gnçlik minecraftdükkanını mahkemeye verek
[HASHTAG]#DayanMinecraftMahkemeleri[/HASHTAG]

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Wow adam gelecekte yaşıyor bende saati 5 saat ileri alıp zaman yolculuğu yaptım