Dolandırıcıların Oyununa Gelmeyin - Sunucularınız Güvende Kalsın!

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar bu gün bir konudan bahsedeceğim. Biliyorsunuz HadesCraft. Maddi durumum olmamasına rağmen böyle bir sunucu açtım ve çok iyi gidiyordu. Fakat bir gün @sedatreyiz31 adlı kullanıcı geldi ve sponsor olacağım bir miktar para yatıracağım dedi. Tamam dedim. 1 hafta boyunca opunu kötüye kullandı ./tpall çekti vs. bir şey demedim. Sonra dedi ki artık parayı yollamanın zamanı geldi dedi tamam dedim sonra bir baktım sunucuyu iptal etmiş hizmetini yani. Hala ben yapmadım diye inkar ediyor.

@AxiTRBilisim den rica ediyorum sizin yapabileceğiniz bir şey yok fakat şu giriş çıkış IP'lerine bakar mısınız?

Panelde görülen kayıtlara göre onun yaptığı kesin. Ortağım panele dahi girmez hatta paneli yok. Hala inanamıyorum 1 hafta boyunca beni kandırdı hatta para kuzenimde dedi. Para azıcık daha değerlensin bakalım hem daha çok işine yarar, büyük bir ihtimalle de Euro atacağım dedi. Sonrasında yaşanan olaylar..

Sunucunun hizmeti iptal edilmeden 2-3 dakika önce paneli vermiştim. Panele girmiyor internet yavaş vs. dedi o sıra hizmeti iptal etmiş. Kendisi Almanya'da yaşıyorum diyor kendine zengin süsü veriyor. Bu oyunlara gelmeyiniz. Tamamen benim hatam, aptallığım..

Kısacası sponsor olacağım diyenlere asla inanmayın!

ProKiller123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@AxiTRBilisim kardeşim şu sıkıntıyla ilgilenirmisiniz lütfen biz svye giremiyoruz herkezin emekleri gidiyor
lütfen ilgilenin

Son düzenleme:

ExS

En iyi cevaplar
0
Allah Belanızı versin @AxiTRBilisim emeklerimizle oynuyorsunuz biz bi gönül rahatlıyla oyun oynuyamıyacakmıyız ha çabuk ilgilenin ?
Kimsenin bu durumda bir suçu yok, suçlayamam.. Tüm hata benden kaynaklı paneli vermesem hiçbir şey olmazdı. Yani bilişim firmasını suçlamak olmaz. Axitr'nin ne günahı var gayet iyi bir firma.

ExS

En iyi cevaplar
0
Katılıyorum, haklısın.

kanki1444

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle parayı alıp sonra sponsorluğu vermeliydin. (Bu işin VIP satmaktan farkı yoktur.)
Ayrıca tam olarak güvenemediğin birini sponsor yapmamalıydın.

Neyse, olan olmuş. Geçmiş olsun.

Exhaust_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olayda karşı oyuncuların ve sponsor olmak istiyen kişinin bir suçunun olduğunu düşünmüyor aksine tüm suçlu senin olduğunu düşünüyorum. Sunucu kuracak düşünceye sahipsin fakat yönetmeyi bilmiyorsun gibime geldi şuanda. Bir sponsor ilk ücreti atar sonra yetki alır vehatta sponsor kavramı op alan kişi olarak bilinmemelidir. Sponsorluğun kelime anlamını bilmiyorsanız açıklayayım :
  1. kendini tanıtmak ya da yalnızca desteklemek amacıyla, bir sanat, kültür, spor vb. etkinliğinin giderlerinin tümünü ya da bir bölümünü bir tür bağış olarak karşılayan kimse ya da kuruluş
Sponsor budur. Sunucuda oynayan herkesin emeğini yediğinden ötürü seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim

Not : Axitr bu durumda bence kullanıcı hatası verip sunucuyu sıfırlamalıdır.

ExS

En iyi cevaplar
0
Olayda karşı oyuncuların ve sponsor olmak istiyen kişinin bir suçunun olduğunu düşünmüyor aksine tüm suçlu senin olduğunu düşünüyorum. Sunucu kuracak düşünceye sahipsin fakat yönetmeyi bilmiyorsun gibime geldi şuanda. Bir sponsor ilk ücreti atar sonra yetki alır vehatta sponsor kavramı op alan kişi olarak bilinmemelidir. Sponsorluğun kelime anlamını bilmiyorsanız açıklayayım :

• kendini tanıtmak ya da yalnızca desteklemek amacıyla, bir sanat, kültür, spor vb. etkinliğinin giderlerinin tümünü ya da bir bölümünü bir tür bağış olarak karşılayan kimse ya da kuruluş
Sponsor budur. Sunucuda oynayan herkesin emeğini yediğinden ötürü seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim
Not : Axitr bu durumda bence kullanıcı hatası verip sunucuyu sıfırlamalıdır.
Ben zaten sunucuyu sildikten sonra tekrardan paramla aldım sıkıntı yok, suç benim zaten fakat ben burada paylaşayım insanlar görsün. Birde 3 senedir minecraft sunucuları ile uğraşıyorum bilgim var fakat hiç karşıma böyle bir insan çıkmadı.

HALEN VE HALEN DİYORUM ZATEN AXİTR NİN BİR SUÇU YOK YANLIŞ ANLAMAYIN! BİR ŞEY YAPMASIDA GEREKMİYOR YAKLAŞIK 20 TL BİR ZARARIM OLDU ODA ARTI KENDİ SUÇUM. TEKRARDAN ALDIM SUNUCUYU VE AYARLIYORUM. YEDEĞİ VARDI ZATEN.

Exhaust_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben zaten sunucuyu sildikten sonra tekrardan paramla aldım sıkıntı yok, suç benim zaten fakat ben burada paylaşayım insanlar görsün. Birde 3 senedir minecraft sunucuları ile uğraşıyorum bilgim var fakat hiç karşıma böyle bir insan çıkmadı.

HALEN VE HALEN DİYORUM ZATEN AXİTR NİN BİR SUÇU YOK YANLIŞ ANLAMAYIN! BİR ŞEY YAPMASIDA GEREKMİYOR YAKLAŞIK 20 TL BİR ZARARIM OLDU ODA ARTI KENDİ SUÇUM. TEKRARDAN ALDIM SUNUCUYU VE AYARLIYORUM. YEDEĞİ VARDI ZATEN.
3 Senedir sunucu kuran birinin bu denli saçma ve sahtekar insanların tuzağına düşmeside ayrı bir gülmeme yardımcı oluyor.
Başarılar diliyorum.

AxiTR kullanıyorsun kardeşim ilk önce hostunu düzelt :)
Kendi müşterilerine acımasızca söven bir hosttan bahsediyorsun yani.
Hostlara suç atmak sizin haddinize değil. Panel/Sunucu yönetiminden anlamayan insanlar gelipde hosting kötülemesin burda. Yanda açtığın konuları açacağına tcket atmayı öğrenseydin axitr ye laf atamazdın.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 Senedir sunucu kuran birinin bu denli saçma ve sahtekar insanların tuzağına düşmeside ayrı bir gülmeme yardımcı oluyor.
Başarılar diliyorum.

Hostlara suç atmak sizin haddinize değil. Panel/Sunucu yönetiminden anlamayan insanlar gelipde hosting kötülemesin burda. Yanda açtığın konuları açacağına tcket atmayı öğrenseydin axitr ye laf atamazdın.
Bilip bilmeden hakkın yok makkın yok diyorsun.
Ticket açmak ne işime yaradı biliyor musun? Sunucu versiyonumu bir türlü değiştiremedim ve bana dediler ki,
Yapabileceğimiz bir şey yok eğer bir daha ticket atarsanız panelden bloklanacaksınız.

Aynen bunu dediler kardeşim. Kullandığın hostingi akıllıca seç, Minecraft'ı 1.1.0 dan beri oynuyorum 20 den fazla aktif sunucu açmışımdır survival olsun minigame sunucusu olsun pvp olsun. Bana diyorsun ki ticket atmayı öğren yapma etme lütfen (;

Exhaust_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilip bilmeden hakkın yok makkın yok diyorsun.
Ticket açmak ne işime yaradı biliyor musun? Sunucu versiyonumu bir türlü değiştiremedim ve bana dediler ki,
Yapabileceğimiz bir şey yok eğer bir daha ticket atarsanız panelden bloklanacaksınız.

Aynen bunu dediler kardeşim. Kullandığın hostingi akıllıca seç, Minecraft'ı 1.1.0 dan beri oynuyorum 20 den fazla aktif sunucu açmışımdır survival olsun minigame sunucusu olsun pvp olsun. Bana diyorsun ki ticket atmayı öğren yapma etme lütfen (;
Cidden 20 tane sunucu açıp 1.1.0 dan oyuna başlamış olman benim senden düşük olduğumumu kanıtlamaya çalışıyorsun :) Ah kardeşim ah sana gerekli cevabı gerçek hesabımdan yapardım da 'NEYSE'. Ticketnizi adam gibi kurallara uygun ve sürümün linkiyle beraber atsaydınız işlem yaparlardı. Hostingi kötülemek hala haddinize değil. Saygılarımla aramızdaki tartışmaya kilit atıyorum.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cidden 20 tane sunucu açıp 1.1.0 dan oyuna başlamış olman benim senden düşük olduğumumu kanıtlamaya çalışıyorsun :) Ah kardeşim ah sana gerekli cevabı gerçek hesabımdan yapardım da 'NEYSE'. Ticketnizi adam gibi kurallara uygun ve sürümün linkiyle beraber atsaydınız işlem yaparlardı. Hostingi kötülemek hala haddinize değil. Saygılarımla aramızdaki tartışmaya kilit atıyorum.
Gerçek hesabınla kesin 2012 de falan kayıt olmuşsundur böyle 5000 mesajın falan vardır ancak benim gözümde bir değerin yok (:
Ego kasmaya çalışmıyorum senin benim üstümdeki görüşünü Düzeltmeye çalışıyorum.
Senin bana göstereceğin saygı inan gram umrumda değil, kafana göre kilit atamazsın tartışmaya 1-2 kelime yazarak (:

Ben zamanında hata yaparak AxiTR'den sunucu aldım. Yani AxiTR'nin hizmetlerinden faydalanan bir tüketici durumuna geldim ki Hosting hakkında yorum yapmak en doğal inan en doğal hakkım. Şimdi yine Bold açarak bana bir şeyler geveleyeceksin ama sana şunu söyliyeyim; ne olursun gerçek hesabına geçip profilime yorum yap ve oradan tartışalım :)
Gerçekten kim olduğunu bilmek istiyorum şu an

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Geçmiş Olsun. Olmuşla Ölmüşe Çare Yoktur Ancak Buradan Sunucu Açacak Arkadaşlar Tavsiye Vereyim. Sunucu Açıp Parası Olmayan Arkadaşlar. Yanınıza Ortak Almaya Çalışmayın. Alacağınız Kişi Fiziksel Olarak Arkadaşınız Dahi Olsa Sizi Bırakabilir. Kaldı ki Sizler Sanal Ortamdan Ortak Arıyorsunuz. Tamam Belki İstisnai Durumlar Vardır Ancak " İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ". Eğer Maddi Durumunuz Yoksa Böyle Bir İşe Girişmeyin.