Dolandırıcıların Oyununa Gelmeyin - Sunucularınız Güvende Kalsın!

NeonZone

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hostingin bir suçu yok @AxiTRBilisim 'i Boşuna kötülemeyin.

Ayrıca Arkadaşın kendi hatası kabulde ediyor vede Sponsor olucak kişilerede inanmayın dedi inanın ama tanınmış ve güvenilir kişiler olsun ha diyene vermeyin Paneli Minecraft'ı bırakmadan biri bana serverda direkt panel vermişti Nitradoydu sonra iza ettim panel önemli vermeyin falan diye şifreyi değiştirttim.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
bu senin ilk hatan değil, ben sunucu da iken çok garip saçma ve gülünç bir şey yaptın bunu sende biliyorsun(/hayır, /evet) ten bahsediyorum öncelikle daha önceden söylediğim gibi mmorpg tr 13- yaş kitlesine fazla geliyor yani demem o ki oyun içinden ne alım yap ne biri ile Skype aracılığı ile görüşüp daha para görmeden paçaları sıvama UMARIM açacağın diğer sunucu için daha akıllı yaşı ve olgunluğu olan zeki dürüst birini bularak başlarsın bu işe yoksa diğer açacağın sunucuda böyle çöpe gidecek haberin olsun hafif bi hatırlatma insanların sana 140 verip senin de onlara(sunucu ile benim aramda hakaret değildir.)analarına hükmetme yetkisi vermen çok içler acısı.(biliyorum o yetkiyi ona sen vermedin ama durum böyle)

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim. Evet yeni planım çok daha iyi olacak!

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Geçmiş Olsun. Olmuşla Ölmüşe Çare Yoktur Ancak Buradan Sunucu Açacak Arkadaşlar Tavsiye Vereyim. Sunucu Açıp Parası Olmayan Arkadaşlar. Yanınıza Ortak Almaya Çalışmayın. Alacağınız Kişi Fiziksel Olarak Arkadaşınız Dahi Olsa Sizi Bırakabilir. Kaldı ki Sizler Sanal Ortamdan Ortak Arıyorsunuz. Tamam Belki İstisnai Durumlar Vardır Ancak " İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ". Eğer Maddi Durumunuz Yoksa Böyle Bir İşe Girişmeyin.
Haklı konuşuyorsun örneğin ExpanerOnline'de çalışan bir admindim hatta hani sana demiştimki " umarım bana satış yapmazda yardım eder" işte o hesap ortak hesaptı ve hatta ben yazmıştım fakat sanal ortak birdaha istemem. Sunucuyu evet o kurdu falan ama ben sunucuyu ilerleteyim diye falan bana hep yalanlar yalanlar atmış sonundada adminlikten atıp kaçtı ve ne kazandı ? hiçbirşey aksine 20 onlinesinin hepsini ama hepsini kaybetti. günlük 2 onlineden fazla almıyor ki son anda birkaç plugini patates edince direk patates oldu. Bence aile içi dışında kimseyle ortaklık yapmamak gerekiyor çünkü sizi %99 ihtimalle satacak ve başka birini bulacaklar.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Gerçek hesabınla kesin 2012 de falan kayıt olmuşsundur böyle 5000 mesajın falan vardır ancak benim gözümde bir değerin yok (:
Ego kasmaya çalışmıyorum senin benim üstümdeki görüşünü Düzeltmeye çalışıyorum.
Senin bana göstereceğin saygı inan gram umrumda değil, kafana göre kilit atamazsın tartışmaya 1-2 kelime yazarak (:

Ben zamanında hata yaparak AxiTR'den sunucu aldım. Yani AxiTR'nin hizmetlerinden faydalanan bir tüketici durumuna geldim ki Hosting hakkında yorum yapmak en doğal inan en doğal hakkım. Şimdi yine Bold açarak bana bir şeyler geveleyeceksin ama sana şunu söyliyeyim; ne olursun gerçek hesabına geçip profilime yorum yap ve oradan tartışalım :)
Gerçekten kim olduğunu bilmek istiyorum şu an
AxiTR veyahut BambuTR herhangi bir firmadan aldığınızda tüm sorumluluk Kullanıcıya aittir. Belirli bir bütçeniz olsun yada olmasın bilginiz yoksa yapmayacaksınız. Bu forumda AxiTR'ye oynayıp durmayın arkadaşım. Haddinizi takının, plugin bilginiz configden ibaret gelip burada koca şirkete suç atıyorsunuz. Bu gereksiz ve saçma konuları artık açmayın cidden sıkıcı oluyorsunuz.

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
AxiTR veyahut BambuTR herhangi bir firmadan aldığınızda tüm sorumluluk Kullanıcıya aittir. Belirli bir bütçeniz olsun yada olmasın bilginiz yoksa yapmayacaksınız. Bu forumda AxiTR'ye oynayıp durmayın arkadaşım. Haddinizi takının, plugin bilginiz configden ibaret gelip burada koca şirkete suç atıyorsunuz. Bu gereksiz ve saçma konuları artık açmayın cidden sıkıcı oluyorsunuz.
Katılıyorum. Bu durumda Axitr'nin bir suçu yok!

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sırf language dosyası olmayan bir eklentideki mesajları türkçeleştirmek için ***ımı yırttım, sen bana gelmiş burada EğHe PLuGiN BiLGiN SadEcE cOnFIGtEn iBaReT diyorsun :)
Koca şirkete suç atmıyorum suç atmak ayrı bir şey, ben elimdeki kanıtlarla konuşuyorum ki AxiTR'nin destek ticket sistemi ile ilgili konum hala duruyor forumda böyle gevelemek yerine ona bir bak bu 1, 2. si ise bir hosting şirketinin destek sistemi var ise kullanıcıya yardım etmek amaçla kurulmuş bir sistemdir. Kullanıcıyı aşşağılayıp oyalamak için kurulmamıştır öyle değil mi :)

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Sırf language dosyası olmayan bir eklentideki mesajları türkçeleştirmek için ***ımı yırttım, sen bana gelmiş burada EğHe PLuGiN BiLGiN SadEcE cOnFIGtEn iBaReT diyorsun :)
Koca şirkete suç atmıyorum suç atmak ayrı bir şey, ben elimdeki kanıtlarla konuşuyorum ki AxiTR'nin destek ticket sistemi ile ilgili konum hala duruyor forumda böyle gevelemek yerine ona bir bak bu 1, 2. si ise bir hosting şirketinin destek sistemi var ise kullanıcıya yardım etmek amaçla kurulmuş bir sistemdir. Kullanıcıyı aşşağılayıp oyalamak için kurulmamıştır öyle değil mi :)
Herşeye tek bir gözle bakmak yerine olayları hosting şirketi tarafından kontrol edip öyle cevaplar verin. Bununla beraber nasıl yazacağınızı bilirseniz müşteri hizmetleri ( vodofone gibi ) bile dize gelirken bunu yazmayın çok mantıksız konularınız beni acıkcası pek alakadar etmiyor her yazınızda hostingi kötülemek yerine kendinizi kötülemeyide öğrenin. Bir plugni ister 25829528958295 saatte ister 2 saatte ister 2 salisede editleyin/ayarlayın beni yine alakadar etmez. Ben dış görünüş olarak Kendi hatanızı Hosting şirketine atan bir kullanıcı olarak görüyorum sizi.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herşeye tek bir gözle bakmak yerine olayları hosting şirketi tarafından kontrol edip öyle cevaplar verin. Bununla beraber nasıl yazacağınızı bilirseniz müşteri hizmetleri ( vodofone gibi ) bile dize gelirken bunu yazmayın çok mantıksız konularınız beni acıkcası pek alakadar etmiyor her yazınızda hostingi kötülemek yerine kendinizi kötülemeyide öğrenin. Bir plugni ister 25829528958295 saatte ister 2 saatte ister 2 salisede editleyin/ayarlayın beni yine alakadar etmez. Ben dış görünüş olarak Kendi hatanızı Hosting şirketine atan bir kullanıcı olarak görüyorum sizi.
ÇOK FAZLA KAZANÇ elde ettiğini İdda eden bir hosting, destek kadrosuna bilgili tecrübeli ve olgun kişiler alamayacak kadar fakir öyle mi! Her şeyi düzeltmek o kadar basit ki... Az önce eklenti bilgimin sadece configten olduğunu söylüyordun şimdi ise yok beni alakadar etmez yok şöyle yok böyle diye geziniyorsun bak sana ne diyeyim.

Şu açtığım konumu incele ve benle adam gibi tartışacaksan öyle yorum yap bu posta. Yazdıkların o kadar saçma ki ve o kadar iğrenç ki okumaya zahmet etmedim ve sadece 2 cümleni okudum (:

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Bilişimler özellikle paneli ikinci kişiye vermeyin deseler de bazen böyle hatalara düşmeniz olanaklı. Suç sizde fakat önemli olan bu hatadan ders çıkarabilmek.

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
keşke vermeseydin şu an güzel bi mmorpg sunucun olucaktı bide senin projen çalınmıştı galiba çok şanssızsın dostum

• Beğen
Reactions: ExS