• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Dolandırıcımı istiyorsun işte burda !

MlynstaxLord

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
MoraHost adlı bir şirket var ad vermemeye karar vermiştim ama beni çıldırttılar . Bu kuruluş bir Azure kuruluşu yani VDS leri bedava alıyorlar . Diğer buyuk şirketlerle anlaşıp onların Vergi Levhasını kullanıyorlar . İnsanlardan parayı aldıktan sonra VDS veriyor fakat Azure yani bundan daha kotusu siz bu vds leri 1 ay kullanamıyorsunuz . 5 gun sonra adam İstanbuldan gidiyorum oyuzden vds ler bakımda diyor . Sonra geliyor siz bana kufur ettiniz diyip vds leri kapatıyor . Yani bu konuyu açma nedenim bu şirkete çok vatandaş geliyor bunu engellemek sizide bilinçlendirmek amaçlı bu konuyu açtım .

Eq4ReX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir yeni host şirketlerinden hizmet satın almadan önce BTK yer sağlıyıcı belgesi o alan adınamı ve vergi levhasını sorgulatmanız çok yararlı olur. Bu iki belgesi eksiksiz ve tam olan resmi firmalardan satın alım yapmanızı tercih ederim.