Dolandırma hk. bilgilendirme konusu.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Az önce nitrado hesabımı 2 genç arkadaşa satmak için skype konuşmasına gittim, konuştum anlaştık onlar parayı atacak bende hesabı verecektim, çok ısrar ettiler, güvenemediler, bunun içinde zaten htiyacım olmayan bir hesap oldugu için ilk ben vereyim dedim, verdim, mailinden şifresine kadar herşeyi verdim. Ardından biraz skype konusmasında durup tak diye çıktılar ve beni engellediler, sorun değil o hesabı kolayca geri alırım zaten ben, yarında savcılığa gideceğim suç ihbarı yapmak amacıyla, artık ne olur ne olmaz gidip sonuna kadar uğraşacağım. Sizleri uyarmak istediğim konu bu tür forumlarda böyle ismi belli olmayan insanlara güvenmemenizdir.

Bu arkadaşların iletişim bilgileri şunlar:

Telefon numarasına kadar yazmasaydı belki bir şey yapamazdım, fakat eskiden kullanmış olsa bile tüm bilgilerine ulaşılabilir sonuçta. Kendi ailelerinin başlarını kendileri yakıyor böyle çoluk çocuk işte, bu kişilerinde açtığı sunucularda vip dahi almaya itibar etmeyin, kolay gelsin herkese.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle insanlara olan borcunu ödemeni istiyorum, bir hafta süren var olmadı, çalışmalara başlarım.
EDIT: Forumdan özel mesajla, skypetan da ulaştım, hala cevap vermedin.

Son düzenleme:

NBN_Graphics

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Geçmiş Olsun. Banada geliyolar bazıları hiçbir zaman ilk verme kardeşim zaten bir sürü referansın yokmu onlar güvenecekler.
Ben şahsen öyle yapıyorum referansları gösteriyorum olmazsa olmaz. Gerçekten üzüldüm meslektaşım olarakta.