HGSquire
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Az önce nitrado hesabımı 2 genç arkadaşa satmak için skype konuşmasına gittim, konuştum anlaştık onlar parayı atacak bende hesabı verecektim, çok ısrar ettiler, güvenemediler, bunun içinde zaten htiyacım olmayan bir hesap oldugu için ilk ben vereyim dedim, verdim, mailinden şifresine kadar herşeyi verdim. Ardından biraz skype konusmasında durup tak diye çıktılar ve beni engellediler, sorun değil o hesabı kolayca geri alırım zaten ben, yarında savcılığa gideceğim suç ihbarı yapmak amacıyla, artık ne olur ne olmaz gidip sonuna kadar uğraşacağım. Sizleri uyarmak istediğim konu bu tür forumlarda böyle ismi belli olmayan insanlara güvenmemenizdir.
Bu arkadaşların iletişim bilgileri şunlar:
Telefon numarasına kadar yazmasaydı belki bir şey yapamazdım, fakat eskiden kullanmış olsa bile tüm bilgilerine ulaşılabilir sonuçta. Kendi ailelerinin başlarını kendileri yakıyor böyle çoluk çocuk işte, bu kişilerinde açtığı sunucularda vip dahi almaya itibar etmeyin, kolay gelsin herkese.
Bu arkadaşların iletişim bilgileri şunlar:
Telefon numarasına kadar yazmasaydı belki bir şey yapamazdım, fakat eskiden kullanmış olsa bile tüm bilgilerine ulaşılabilir sonuçta. Kendi ailelerinin başlarını kendileri yakıyor böyle çoluk çocuk işte, bu kişilerinde açtığı sunucularda vip dahi almaya itibar etmeyin, kolay gelsin herkese.