Domuz avı!!!

MasaruK000

Marangoz
En iyi cevaplar
0
alın size zevkli bir map macera değil ama eğlenceli not okuyup oynayın.
en çok et toplayana vereceğim map hazır ilk oynayan 5 kişi arasından en çok et toplaya vereceğim
en çok toplayananlar 2 kişiyse ikisinede
ve düzeltme facebook üzerinden vermeyeceğim.

Ekli dosyalar

• Domuz avı!.rar
    132.2 KB · Görüntüleme: 199

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
11 et topledım ve dispanser lerle domuz cağırılmaz !!!!11111 birrribir111!!!!

MasaruK000

Marangoz
En iyi cevaplar
0
diğer türlü olmuyo redstone düzeneneği kurdum öyle yaptım en son serbest kaldığında bak ben redstoneda bitek pistonlardan alıyom bunu internetten bakıp yaptım.

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ve dispanserlerle domuz çağırılıyormuş ama sen dispanserlere güç verecek bir şey yapmamışsın

MasaruK000

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ve dispanserlerle domuz çağırılıyormuş ama sen dispanserlere güç verecek bir şey yapmamışsın
yaptım 2 dispenserdan tuş çıkıyo ordan bölümün sonuna gidin serbest kalıcaksınız orda bakın redstone düzeneği var denedim çalışıyodu hatta :D (denedikten sonra domuz yumurtalarını yeniledim)

42 et topladım elimde ss var
maalesef ödül verildi:(

geldim mapımı verir misin :p
yeni konu açıcam alakasız bi yerde oranın linkini asna mesaj atcam ordan indir :D

herobrine147

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
45 et topladım mapımı verirmisin annem gözümün önünde ölsünki gamemode dan domuz çıkartarak kesmedim zaten ezan okunuyodu

Nicolas3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaptım 2 dispenserdan tuş çıkıyo ordan bölümün sonuna gidin serbest kalıcaksınız orda bakın redstone düzeneği var denedim çalışıyodu hatta :D (denedikten sonra domuz yumurtalarını yeniledim)

maalesef ödül verildi:(

yeni konu açıcam alakasız bi yerde oranın linkini asna mesaj atcam ordan indir :D
of ya of :(((