Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Skydaz İnstallarından Yüklüyorum Modları Mo Creatures - Backpack -Timber - Reis Mini Map Bu Dosyalarda Done Loading Yazıyor Ve Öle Kalıyor (Baya da Bekledim)
Skydaz modlar çakısmasın diye modları degistirir ve skydazdan yüklerseniz asla crashed vermez normalde yüklerlen crashed veren modlar skydazdan yüklenince vermez ama oyunada girmez....
başlata çalıştır yaz/tamam de/roaming çıkacak ona tıkla/.minecraftı sil/minecraftı force uptade e basarak aç/sorun çözülmüştür/bu sorun bende işe yaradı ama tekrar bozdum
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.