Don't Hate Me -Creeper

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

paint tool sai tarafından çizilip photoshopta editlenmiştir

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Güzel ama bir Efsanevi Süper Saiyan (ben) asla hiçbir yaratığa acımaz. :D
Ulan yakında ''Ben Super Saiyanım!'' diye bağırıp camdan atlayıp öleceksin sokakta ki çocuklar dağılmış kafanı ve etrafa saçılan beyin parçalarını görecek psikolojileri bozulacak bu yüzden de ileride psikopat olabilecekler O yüzden derhal bir psikoloğa gidip görün sanırım akli dengen biraz yerinden oynamış.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ulan yakında ''Ben Super Saiyanım!'' diye bağırıp camdan atlayıp öleceksin sokakta ki çocuklar dağılmış kafanı ve etrafa saçılan beyin parçalarını görecek psikolojileri bozulacak bu yüzden de ileride psikopat olabilecekler O yüzden derhal bir psikoloğa gidip görün sanırım akli dengen biraz yerinden oynamış.

o kadar da değiliz olm. onu deliler bile yapmaz. sadist birisi yapmıştı galiba onun dışında bir de ******* etmek isteyenler. ******* ederim orası ayrı tabi. oraları karıştırmayayım.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
o kadar da değiliz olm. onu deliler bile yapmaz. sadist birisi yapmıştı galiba onun dışında bir de ******* etmek isteyenler. ******* ederim orası ayrı tabi. oraları karıştırmayayım.
Sadistler öyle şeyler yaparak kendilerini öldürmezler çünkü onlar acı çektirmeyi seven hastalıklı insanlar. Çoktan senin kafa gitmiş :( Ciddi söylüyorum bir psikoloğa git sen ya :(