Post kasma çabaları vol 4564468454
etiket diyoduYok la Bu idare Eder [DOUBLEPOST=1424363724,1424363690][/DOUBLEPOST]nike.etiketi!?
kampanya
Ulan yakında ''Ben Super Saiyanım!'' diye bağırıp camdan atlayıp öleceksin sokakta ki çocuklar dağılmış kafanı ve etrafa saçılan beyin parçalarını görecek psikolojileri bozulacak bu yüzden de ileride psikopat olabilecekler O yüzden derhal bir psikoloğa gidip görün sanırım akli dengen biraz yerinden oynamış.Güzel ama bir Efsanevi Süper Saiyan (ben) asla hiçbir yaratığa acımaz.
Ulan yakında ''Ben Super Saiyanım!'' diye bağırıp camdan atlayıp öleceksin sokakta ki çocuklar dağılmış kafanı ve etrafa saçılan beyin parçalarını görecek psikolojileri bozulacak bu yüzden de ileride psikopat olabilecekler O yüzden derhal bir psikoloğa gidip görün sanırım akli dengen biraz yerinden oynamış.
Sadistler öyle şeyler yaparak kendilerini öldürmezler çünkü onlar acı çektirmeyi seven hastalıklı insanlar. Çoktan senin kafa gitmiş Ciddi söylüyorum bir psikoloğa git sen yao kadar da değiliz olm. onu deliler bile yapmaz. sadist birisi yapmıştı galiba onun dışında bir de ******* etmek isteyenler. ******* ederim orası ayrı tabi. oraları karıştırmayayım.
Hala post kasma çabaları vol 4564468455hadi canım
post kasma çabaları vol 4564468455 derken gereksiz yere spam yapıp bunun yanında mesaj kasıp üstüne üstlük konuyu amacından saptırdığının farkında mısın?Hala post kasma çabaları vol 4564468455