Dracula flimindeki Rezalet..!!

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Drakula film'ini izleyen arkadaşlarimiz varsabilir film Türklere aşağiliyor dalga geçiyor Bildiniz üzere tarih bilenler Tarihta yani transilvanya Yaşayan drakula kont drakula.
Ayni zamanda tarih'e göre konut drakula ile fatih sultan mehmet ayni savaş tatiklerini öğrenmiş ayni yerde yetişmişlerde mi neydi neyse Asil mesele şu.
Tarihte FATİH SULTAN MEHMET DRAKULAYİ ÖLDÜRÜR FİLMDE DRAKULA FATİH SULTAN MEHMET'İ ÖLDÜRÜR. Ayni zamanda filmde türkleri aşağiliyor ama bazi hoşlandığım sözler var. :D
"Türkler buraya keşife gelmişler, keşfettikleri her yeri feth ederler"
Birkaç Haber Bilgisi :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Film Beyazperdedeki.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Benim Yorumum: *********************************************************************************** [Küfür etmiyorum sadece Düşündüklerimi böyle anlattım küfür ederek onlarin aşağisina inecek halim yoh.]

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yahudiler'in köpeklikleri
film'in yapımcısı ABD. Ayni zamanda fatih ile drakula ayni şekillerde ayni yerde büyüdüler. Sadece dracula kötü Fatih abimiz iyidir. Fatih abimiz :D Oranin halkina zarar vermedi.. saten vampir olmasi başlica bir saçmalik. :D

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Seda sayanınmı ne programında görmüştüm BollyWood beyin yılıyor diye 'ok gülmüştüm :D
ama cidden yalan atmışlar

BU ARADA SIRF BİR FİLM İÇİN YABANCILARA "GAVUR" DİYE HİTAPLANMAK YANLIŞ.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Seda sayanınmı ne programında görmüştüm BollyWood beyin yılıyor diye 'ok gülmüştüm :D

Bu arada filmin oyuncusunun suçu yok sonuçta ekmek parasi ama filmin yapımcısı israil çıkarsa söverim. evet o programi bende izledim. :D

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu arada filmin oyuncusunun suçu yok sonuçta ekmek parasi ama filmin yapımcısı israil çıkarsa söverim. evet o programi bende izledim. :D
Yanlış anlama :/ izlemiyordum :p
kanalları gezerken gördüm sadece.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yanlış anlama :/ izlemiyordum :p
kanalları gezerken gördüm sadece.

ben cnyi ariyordum birden drakulayi gördüm dalga geçtiğini filan izledim. :D yoksa ben cn ciyim. :D cine5 ._. [sansürlü yayin :D]

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Büyük yazmana gerek yoktu .-. editleriz sorun değil kendime sövülmüş gibi hissettim şimdi empati falan yapınca .-.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
TARİH DEĞİŞTİRİLEMEZ çok önemsemeyin bir filmi eğer gururlanmak isterseniz açın bir tarihi bakın bakalım yüce Türk milleti asırlardır nasıl tarih yazmış bize dil uzatanlara kulak vermeyin onlara tarihi gösterin....

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
TARİH DEĞİŞTİRİLEMEZ çok önemsemeyin bir filmi eğer gururlanmak isterseniz açın bir tarihi bakın bakalım yüce Türk milleti asırlardır nasıl tarih yazmış bize dil uzatanlara kulak vermeyin onlara tarihi gösterin....

Ama Önemsenmicek bir şey değil çoğu insan türklere gene BARBAR kabul edecek.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Drakula:Gocunan Amerikanın Gerçeğe Karşı Tribi
Yine ve yine aynı yaklaşım.Bir "şey" (film) için TÜM Amerikayı suçluyorsun.

Bu şeye benziyor bir arkadaşına kızdın diye bütün arkadaşlarına kızmak

Forumun %70 i böyle değişmek imkansız