- En iyi cevaplar
- 0
Drakula film'ini izleyen arkadaşlarimiz varsabilir film Türklere aşağiliyor dalga geçiyor Bildiniz üzere tarih bilenler Tarihta yani transilvanya Yaşayan drakula kont drakula.
Ayni zamanda tarih'e göre konut drakula ile fatih sultan mehmet ayni savaş tatiklerini öğrenmiş ayni yerde yetişmişlerde mi neydi neyse Asil mesele şu.
Tarihte FATİH SULTAN MEHMET DRAKULAYİ ÖLDÜRÜR FİLMDE DRAKULA FATİH SULTAN MEHMET'İ ÖLDÜRÜR. Ayni zamanda filmde türkleri aşağiliyor ama bazi hoşlandığım sözler var.
"Türkler buraya keşife gelmişler, keşfettikleri her yeri feth ederler"
Birkaç Haber Bilgisi
Film Beyazperdedeki.
Benim Yorumum: *********************************************************************************** [Küfür etmiyorum sadece Düşündüklerimi böyle anlattım küfür ederek onlarin aşağisina inecek halim yoh.]
Ayni zamanda tarih'e göre konut drakula ile fatih sultan mehmet ayni savaş tatiklerini öğrenmiş ayni yerde yetişmişlerde mi neydi neyse Asil mesele şu.
Tarihte FATİH SULTAN MEHMET DRAKULAYİ ÖLDÜRÜR FİLMDE DRAKULA FATİH SULTAN MEHMET'İ ÖLDÜRÜR. Ayni zamanda filmde türkleri aşağiliyor ama bazi hoşlandığım sözler var.
"Türkler buraya keşife gelmişler, keşfettikleri her yeri feth ederler"
Birkaç Haber Bilgisi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Film Beyazperdedeki.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Benim Yorumum: *********************************************************************************** [Küfür etmiyorum sadece Düşündüklerimi böyle anlattım küfür ederek onlarin aşağisina inecek halim yoh.]