Dragnoz Bunu Nasıl Yapmış?

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dragnoz bu videoda tam olarak ne yapmış biri anlatabilir mi?Ben denedim ama işe yaramadı :S.

Ayrıca

/give @p skull 1 3 {display:{Name:"Enderman"},SkullOwner:{Id:1F021814-33F8-BFCD-806B-8F1D0CAB8562,Properties:{textures:[{Value:e3RleHR1cmVzOntTS0lOOnt1cmw6Imh0dHA6Ly9pLmltZ3VyLmNvbS9kWGdpNUxILnBuZyJ9fX0==}]}}}

yazınca verdiği enderman kafası normal steve görünümünde oluyor.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer zombie'ye bir damage verilirse (scoreboard) yaklaşık 5 tane dispanserden 1 tanesini çalıştırıyor o 5 tane dispanserden 1 tanesini random olarak belirtmek için ise yine 1 tane dispanser kullanılıyor.
1.Dispanserde 5 tane dispanseri çalıştıracak kodlar var.
ve 5 tane dispanserde her bir dispanserin de 1 slotunda zombie'yi relative kordinatlarına ışınlama kodu var.
Nasıl yaptığını bilmiyorum ama mantığı bu yani böyle yapsan sadece saniye farkı değişir sanırım o kadar.

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer zombie'ye bir damage verilirse (scoreboard) yaklaşık 5 tane dispanserden 1 tanesini çalıştırıyor o 5 tane dispanserden 1 tanesini random olarak belirtmek için ise yine 1 tane dispanser kullanılıyor.
ve 5 tane dispanserde her bir dispanserin de 1 slotunda zombie'yi relative kordinatlarına ışınlama kodu var.
Nasıl yaptığını bilmiyorum ama mantığı bu yani böyle yapsan sadece saniye farkı değişir sanırım o kadar.
Damage scoreboardını nasıl yaparım peki?
Not:Çözdüm teşekkürler.[DOUBLEPOST=1433844686,1433844566][/DOUBLEPOST]
Tamam başardım.Sadece tek bir sorun var o da enderman kafası alex kafası oluyor?

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
ABC adında görünmez bir enderman spawnla ve kafasında enderman kafası olan zombiyi sürekli ona ışınla. Belki daha kolay olur.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır zombiyi ışınlamakta sorun yok zaten.
kafa olarak 1.8+ için tasarlanmış özel kafa sistemi kullanılıyor.
eğer 1.7.2 deysen
/summon Zombie -0 -1 -0 {Equipment:[{},{},{},{},{id:397,Damage:3,tag:{SkullOwner:MHF_Enderman}}]}

1.8 deysen
/summon Zombie -0 -1 -0 {Equipment:[{},{},{},{},{id:skull,Damage:3,tag:{SkullOwner:MHF_Enderman}}]}