DrakeCraft 1.8x Hard Skyblock Kasa/Coin/Özel Etkinlikler

Sunucu sistemlerimiz yeterli mi ?

• Evet,yeterli.

Kullanılan: 1 50.0%
  • Hayır,geliştirilmeli.

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

DrakeCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
DrakeCraft Skyblock
DrakeCraft olarak amacımız sizlere gerçek skyblock zevkini yaşatmaktır.Diğer serverler gibi ilgi çekmek için başlangıçta spawner vermiyoruz.Yada VIP lere oyuncudan kat kat üstünlük tanımıyoruz.Sizlerin eğlenerek yavaş yavaş tadını çıkararak gelişmenizi sağlıyoruz.Ancak adada sadece taş kazıp farm yaparakta eğlenmek pek mümkün değil.Oyuncuların ilgisini çekmek için sunucumuzda bazı etkinlikler yapmaktayız.Sizlere etkinliklerimizden bahsedeyim:
1)Kelime Oyunu:Sunucumuzda belirli aralıkla kelimi oyun gerçekleşir.İlk yazan 4 elmas ödül alır.
2)Kasa:Sunucumuzda rütbelere özel kasalar bulunmaktadır.Bu kasaların anahtarlarını rütbenizin kitinden elde edebilirsiniz.
3)Köylü Takas(Geçici Olarak Bakımda):Sunucumuzda taş kazarak coin elde edebilirsiniz.Bu coinleri köylü takasta blok/büyülü item elde edebilirsiniz.
4)İs Top İlk Beş:Sunucumuzda is top ilk beşe haftalık ödüller verilmektedir ve spawnda yer is top ilk beşe özel bir yer bulunmaktadır.
5)İs Warp Reklamı:Sunucumuzda yetkililere belirli bir miktar ödeme yaparak (oyun içi para) ada marketinizin reklamını spawnda yapabilirsiniz.
6)En Sevilen Beş Market:Sunucumuzda oyuncuların en çok tercih ettiği beş markete ödül verilecektir.

7)Drake Etkinliği:Sunucumuzda her gün drake etkinliği yapılmaktadır.Bu etkinlikte üstünde çok güçlü bir set bulunan Drake adındaki oyuncuyu kesmeniz gerekmektedir.Son vuruşu yapıp kesen kişiye çok değerli hediyeler verilecektir.
Buildlerimiz
Sunucu Spawnımız burasıdır.Spawnımız çoğu warplara bağlıdır.
2017-03-18_11.48.09.png

Sunucu marketimiz burasıdır.Burada sizin için gerekli olan itemleri satın alabilir.Gereksiz itemleride satabilirsiniz.
2017-03-18_11.48.24.png

Burası sunucu aktifmob kısmıdır.Burada zombi/istekelet/creeper/örümcek keserek xp ve item kasabilirsiniz.
2017-03-18_11.48.34.png

Burası sunucumuzun is top ilk 5 ve kasa yeridir.Burada is top ilk beşe bakabilir ve kasaları inceleyebilirsiniz.
2017-03-18_11.48.44.png

Builderimizin harika olmadığının farkındayım.Zaman içinde buildlerimizide geliştireceğiz ve sizlerin oyun zevkini arttırmak için elimizden geleni yapacağız.
Server IP:46.20.1.98:1146 sunucumuza bu ip adresinden ulaşabilirsiniz.İyi forumlar...

SezerTezcan16

You know nothing, Jon Snow.
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu tanıma imkanım oldu, gezdim-gördüm beğendim. Tanıtım konularını en kısa sürede düzeltmelerini bende ümit ediyorum. Sunucuda eksik,gidik, hatalar bulursanız sunucuyu daha oynanılabilir bir platform haline getirmelerinde katkınız bulunabilir.