Drama Dersinde Yaptığım Çakallık

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Öğretmen 3 tane kağıt verdi fill, nesne, yer yazmamızı istedi. Ben de muziplik olsun diye yatak odası,yalamak, kemer yazdım. Öğretmen diğer öğrencilerin de nesne,fiil, yerlerini topladı. Ayrı ayrı 3 tane yere ayırdı. Tahtaya gönüllülerden bir kız çıkardı. Kedi,yağmurlu hava, ve benim yalamak çıktı :D Mehmet, yağmurlu hava dolaşıyordu. Bir kedi gördü. Soğuktan titriyordu dedi ve benim kelimeye geldi hocam yalamak yazıyor dedi :D Ben de bastım kahkahayı :D
@Vienicome @MUHDE @Laloww_ @

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kağıtları random dağıtmadan önce hocanın böyle değişiklik yapılacağını bilmesi gerekirdi.Hocanız tam bir keko gibi davranmış.Onun dışında fesatlığını sevdim ehehehehe.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Kağıtları random dağıtmadan önce hocanın böyle değişiklik yapılacağını bilmesi gerekirdi.Hocanız tam bir keko gibi davranmış.Onun dışında fesatlığını sevdim ehehehehe.
Hoca tek tek bakıyordu bende iyice katladım. Çocuk da benimki katlanmış iyice küçük diye seçmiş :D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Çok fazla algoritmaya kafa yorarsanız sonunuz böyle olur.
"Kağıtları Random Yapmadan Önce Hocanın Böyle Değişiklik Yapılacağını Bilmesi Gerekirdi"
Tebessüm ettim bir an görünce,dedim bir tane daha varmış benden,bir programcının hayatı zor işte :D
Bunu düşünerek rezil olma olasığını da kattım zaten. Ona göre yaptım. Ben bu algoritmayı düşünmüştüm zaten.