Dream NW | BATIHOST | +12 |ALIMLAR | Mikrafon Şart!

AliKAynakk

Yalnızlık mı? Kralı bende...
En iyi cevaplar
0
Merhaba!
Ben Ali. Bir sunucu açmaya karar verdim.
Fakat tek başıma ilerletemiyorum.
Bu yüzden alım yapıyorum!
Öncelikle sunucu, ciddi düzen ile ilerleyecektir!
Argo, küfür vb. şeyler barındıran kişiliksizleri almayacağım!
+12 olan, mikrafonlu, saygısı sonsuz olan kişileri alacağım.

ALIMLAR;

Bir tane Geliştirici (Developer), görevi ise sunucumuz için plugin paketi yapmak, skript kodlamakdır. Ayriyetten java vs. biliyorsa Pluginner için maaş düşünebilirim.

Bir tane Admin (Genel Yönetici), görevi ise sunucummuzda meydana gelen sorunları çözmek, yetkilileri sıra ile her gün discord sesli özel bir odaya çekip tutanak almak.

2 tane Moderatör (Asistan), görevi ise oyunda taraf tutmadan oyuncuların kavgasını, atışmasını düzgünce sonlandırmak, Adminin yardımcılığını yapmak.

Bir tane Discord Sorumlusu (Discord Yöneticisi), görevi ise discord sunucumuz ile ilgilenmek, oluşturmak, geliştirmek.

2 tane Rehber (Danışman), görevi ise taraf tutmadan küfür edenlere, aşağılayıcı kelimeler kullananlara mute, kick gibi cezaları uygun görüp atmasıdır.

İyi Günler Dilerim....

Alımlara başvurmak için -> CrawL_CL⊳ Ali#7856
Discord Ekleyin :) ^

Son düzenleme:

CaptainYago

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba!
Ben Ali. Bir sunucu açmaya karar verdim.
Fakat tek başıma ilerletemiyorum.
Bu yüzden alım yapıyorum!
Öncelikle sunucu, ciddi düzen ile ilerleyecektir!
Argo, küfür vb. şeyler barındıran kişiliksizleri almayacağım!
+12 olan, mikrafonlu, saygısı sonsuz olan kişileri alacağım.

ALIMLAR;

Bir tane Geliştirici (Developer), görevi ise sunucumuz için plugin paketi yapmak, skript kodlamakdır. Ayriyetten java vs. biliyorsa Pluginner için maaş düşünebilirim.

Bir tane Admin (Genel Yönetici), görevi ise sunucummuzda meydana gelen sorunları çözmek, yetkilileri sıra ile her gün discord sesli özel bir odaya çekip tutanak almak.

2 tane Moderatör (Asistan), görevi ise oyunda taraf tutmadan oyuncuların kavgasını, atışmasını düzgünce sonlandırmak, Adminin yardımcılığını yapmak.

Bir tane Discord Sorumlusu (Discord Yöneticisi), görevi ise discord sunucumuz ile ilgilenmek, oluşturmak, geliştirmek.

2 tane Rehber (Danışman), görevi ise taraf tutmadan küfür edenlere, aşağılayıcı kelimeler kullananlara mute, kick gibi cezaları uygun görüp atmasıdır.

İyi Günler Dilerim....

Alımlara başvurmak için -> CrawL_CL⊳ Ali#7856
Discord Ekleyin :) ^
Seninle iş yapmak isterim admın olarak bilgim sınırız(4 kendime ait sunucum oldu 10 defaya yakın adminlik yaptım )Eğerki saygılı biriysen sunucunu geliştirmek de sana yardım etmek isterim dc eklenmiyorsun buradan yazarsan sana geri döneceğim.