Dream of Omniscient | Her şeyi Bilenin Hayali | Ronin Mimar Takımı

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Biz da skypede falan aramızda konuşuyoruz bazen, planet minecraft gibi bir yerde dünyanın en iyi mimarları bu projeyi yılın projesi diye tanımladı, burada saçma sapan eleştiri yapanlar falan oldu :D Hayat ilginç

An itibariyle twitterda;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Öncelikle oradaki Atatürk'ten dolayı Ronin'i tebrik etmek istiyorum, gerçekten güzel bir oda olmuş ancak (eğer yanlış anlamadıysam size ait) oradaki Everbloom logosunu ve diğerlerini çözebilmiş değilim. Onun dışında gemi ve diğer yapıları da beğendim. Ellerinize sağlık

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Öncelikle oradaki Atatürk'ten dolayı Ronin'i tebrik etmek istiyorum, gerçekten güzel bir oda olmuş ancak (eğer yanlış anlamadıysam size ait) oradaki Everbloom logosunu ve diğerlerini çözebilmiş değilim. Onun dışında gemi ve diğer yapıları da beğendim. Ellerinize sağlık
Dost takımlar hepsi, videoda da belirttim buradan da belirteyim, odanın bir hikayesi vardı. Genç bir çocuğun odası, büyük mimar takımlarına katılmak istiyor kendisi Ronin, ES, Gazamo, Solari, GC gibi takımlarda mimar olmak istiyor falan işte

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
olm çohsel yapmışsınız lan kaç sene uğraştınız bunun için
bide haritayı everbloomla falan mı yoksa sadece kendiniz mi yaptınız Atatürk resmi çok güzel olmuş

L

LifeTaker

Ziyaretçi
olm çohsel yapmışsınız lan kaç sene uğraştınız bunun için
bide haritayı everbloomla falan mı yoksa sadece kendiniz mi yaptınız Atatürk resmi çok güzel olmuş
Tamamen bize ait olan bir proje, duvardaki posterler dost takımlara ait. Odanın hikayesi falan da var yukarlarda yazmıştım teşekkürler

Newrise takımına ait render eklenmiştir

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
10/10 veriyorum. başarılarınızın devamını ve tebrik ediyorum. takımınız ile başarılar.