Driver Sorunu

Akinos

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar başlıkta ta belirttiğim gibi ekran kartı driverim ile ilgili sorunum var sorun şu:
Daha öncede denemiştim o zaman 13.4 sürümü vardı, ama en son sürüm diye kurmuştum indiriğim zaman 1366x768 çözünürlüğü kaybolmuş yerine 1280xXXXX olmuştu (tam hatırlayamadım kusura bakmayın) neyse en yüksek çözünürlük o gözüküyordu ben de "bu ne ya sil gitsin eskisini kullanırım " diye sildim geri 8.xxxxx sürümünü ( pc nin içinde gelen) yeniden onu kurdum böylece gene eski sürüme döndüm. Şimdi ise yeniden daha yüksek bir sürüme geçmek istiyorum. İşte sorun burda başlıyor.
Amd nin kendi sitesine baktığımda " Please note, that the AMD Catalyst Mobility driver package can only be installed on specific AMD Enduro platforms, that are second generation AMD A-series APU, or third generation Intel Core family based. " yazdığını gördüm 14.4 sürümünde (Daha önce okumamıştım ) sadece 3.nesil intel işlemcilere kurulması gerektiğini yazıyor fakat bende i7 2670QM var tahmin ettiğiniz üzere 2.nesil işlemcim var 2012 Laptopu en iyisi buydu :) neyse kısaca nasıl çözücem bu olayı bilmiyorum yabancı sitelerde çok araştırdım fakat bulamadım inşallah siz bulursunuz bir şey. hadi şimdiden sağolun[DOUBLEPOST=1410713019,1410692794][/DOUBLEPOST]Çözebilen yok galiba :D