DuelSystem > Çok yakında!

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar!
Çok yakında sizlere TrainingPvP duel mekanizmasının tamamen skript ile tasarlanmış halini sunucam.
2 3 adet örnek sistemim var,ancak onlarda belirli kitlerde oynanabiliyor.
Bu tasarlayacağım sistemde her kiti,her kitin envanterdeki eşyalarını,gui ile katılmadaki itemini kısacası herşeyini siz belirleyeceksiniz!
Skripti kodlamaya kısa süre içerisinde başlıycam.
Skript ücretsiz olucak ancak kaynak kodu kapalı olucak,daha önce paylaştığım sistemde haysiyetsiz bir arkadaşın emeğimi hiçe sayarak çalmasının ardından kaynak kodu açık skript paylaşmıyorum.
Beklemede kalın!

Not > Skript başarısız bir deneme olmayacak,deneyip olmayınca bırakmıycam yani.Ne kadar uzun sürerse sürsün kodluycam.

İyi günler!

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İlla ki bulursun araştır, her yerde aynı skripti görmek pek iç açıcı bir şey değil.

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda hiç bu tür bi sistem görmedim,klasik 1vs1 skripti vardır elbet ancak herşeyi kendin eklediğin bir sistem yoktur.
Örnek sistemlerde benim sistemlerimdi zaten bu arada :p.
İlla ki bulursun araştır, her yerde aynı skripti görmek pek iç açıcı bir şey değil.

upload_2017-2-16_20-44-14.png

Elo ve stats sistemi olucak,gui item sistemi,gui giriş sistemi,kit ekleme sistemi,ve arena ekleme sistemi tamamlandı.
Giriş mekanizması,öldüğünde olacaklar vs vs. yapılacak yarın.

Giriş mekanizmasını yapıyorum,kitlerin envanterini belirleme sistemide bitti.

Bu arada builduhc desteği olucak.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ücretli yaptığımda satacak pek bir yer bilmiyorum,burdada Satıcı tagı gerekiyor.
Forumda hiç bu tür bi sistem görmedim,klasik 1vs1 skripti vardır elbet ancak herşeyi kendin eklediğin bir sistem yoktur.
Örnek sistemlerde benim sistemlerimdi zaten bu arada :p.
Yanlış anlamışsın sanırım yazılanı.

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış anlamışsın sanırım yazılanı.
Nasıl anlamalıydım ? Ne demek istediğini hala bende çözemedim arkadaşın.
Bu aradad giriş sistemide tamamlandı.
GUI ile girişte sorunlar var,loop-value değiştiği için kısa sürede tüm kitlere erişim olmuyor.

Sistemi kodlamayı bırakmadım,vaktim olmuyor.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
:( :p

Skriptin tamamlanmış halini sunucumda görebilirsiniz.
Sunucuma giriş yapmak için forumda pvp sunucuları bölümüne göz atabilirsiniz.