Dünya Dışı Yaşam Kuşkuları (Wow Sinyali)

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Bana kalırsa Dünya dışı akıllı yaşam var ve olmalı. Bunun için yapılan matematiksel onlarca denklem(Drake Denklemi), binlerce araştırma var.

Ama bir türlü onları göremiyoruz, duyamıyoruz. Belki de teknolojimiz geridir ya da onların. Umarım bir gün Dünya dışı akıllı bir yaşam formuyla tanışabiliriz, güzel konu.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Mesela bi astronot fln inanıyorum dediğinde niyr bu kadar olay oluyor
Ya var ve insanlardan gizliyorlar ya da bizden fazla pek bilgileri yok ihtimalleri daha net düşünüyolardır fln
Anlamsız yani :(

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Dünyanın üzerinde uygun yaşam koşulları vardı ve canlılar ortaya çıktı, bu koşullara sahip olup da canlıların oluştuğu gezegenler mutlaka vardır bence

Layne

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Okuduğum yorumlardan anlıyorum ki kafalarımız hala karışık.
Öncelikle bu varsayımlar ya da teorilerin hepsi olabilir ama hangi koşullarda, koşullarda din ve belirli bir kısıtlama olmayacak.
Başlayalım
-Belli bir tür ya da bir çeşit cisimsel objeler var ise ona göre bir ortamında olması lazım.
-Öyle bir ortam var ise biz insanlar gibi onlarda evreni araştırmak isteyecek.
-Uzun bir süre araştırma yapacaklar ve belli bir sonuca varmaya çalışacaklar.
-Sonuçlarının neticesinde bir çeşidin ya da bir türün olduğunu bulacak.
+Eğer bu sonuçlar içinde bulamazlar ise bir evrende sıkışıp kalacaklar ve açılamayacaklar.
Ama eğer bir tür daha varsa o türü tehdit olarak görüp yok etmek isteyeceklerdir.

Bunlar şu an bana göre doğru gelen tezler ama sizlere göre değişebilir evren sonsuz bucaksız bir yer olabilir ama bilim evrenden daha sonsuz bir bölümdür.

Not öyle bir tür var ise onlar bizi keşfetmeden biz keşfedelim ve biz onları tehdit olarak görüp yok edelim diyeyim :D