- En iyi cevaplar
- 0
Yükdseltende benim zatenTürkiye'nin ortalama zeka seviyesi (temsili)*
Yükdseltende benim zatenTürkiye'nin ortalama zeka seviyesi (temsili)*
"Flat Earth Society"i gördükten sonra bunlar hiç.
"Dünya bir disk şeklindedir. Sürekli yukarı doğru hareket eder, kenarlarda buzlar vardır, hükumet oralara gitmeye izin vermez, blablabla"
Fizik Yapıyoruz Lisede fizik sevmeyenler okumasın tavsiye edilmez.Ne dönmesi la xD
Top mu bu dönecek değişik ??!?!?!
Dünya tabi dönmüyor RTE dönüyor bir tek hepimiz RTE'nin uydusuyuz hüloğğğğğ
Beni hiç tanımıyorsun dimiFizik Yapıyoruz Lisede fizik sevmeyenler okumasın tavsiye edilmez.
Ciddi değilsindir heralde biraz fizik yaparsak dünya güneş etrafında güneste samanyolunda döner şöyle bir şey var biraz uçuk konuşalım güneşin samanyolunda düşünü referans alırsak ki 1 tur bile dönemedi daha 1 dakika öncesi samanyolunda dönme zamanımıza göre dinazorların olduğu çağdır diyebilirim.
biraz uçuk ama zaman referansı önemlidir.
Ayriyetten bakın ciddi ciddi cevap veriyorumdünya güneş hatta ay kendi etrafında dönmez ise kendilerinden daha büyük olan dünya güneşe ay dünyaya düşerdi.Mesafede alakalı uzayı her gezegen büker eğer dönme hareketi olmasaydı güneşin biz güneşle samanyolunun ortasında olması muhtemel kardeliğe düşerdikki bu bir gün olucak ama güneş o günleri görürmü bilmem
![]()
0_O ?Beni hiç tanımıyorsun dimi![]()
Ben o mesajı sadece dalga amaçlı yazmıştım. :/
Yalnız dünyanın bir tarafı geceyken bir tarafı gündüz and your comment is so üzücüBunu izledikten sonra çoğu "adamım dediği doğruysa geceleri neden dünya dönüyor" derler![]()
*camdan atlar.Yalnız dünyanın bir tarafı geceyken bir tarafı gündüz and your comment is so üzücü![]()
Nokta (.)dünya döner ama biz hissetmeyiz, bu kadar![]()