Dünya Kıyamet Teorilerinden Birisi - Karadelik !

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Geçenlerde Hull Universitesi bu soruya bir yanıt getirmişti. Ben de paylaşayım dedim. Hull Üniversitesi'nden Kevin Pimbblet Dünya spagetti gibi uzar diye belirtmişti.​
Aynı zamanda Kevin Pimbblet insanların uzadığı veya Dünya'nın uzadığı bir zamanı hissedemez, göremezler. Diye de belirtmişti. Çünkü Karadelikler öyle bir radyasyon yayar ki hepimiz aynı anda yok oluruz. Belki de Tanrı bunu demek istiyordu Kitabı'nda. Yani kıyamet senaryosunun Karadelik olduğunu belirtmek istiyordu. Buyrun;

"
İnsan kıyamet günü ne zamanmış? diye sorar. İşte göz kamaştığı, ay tutulduğu, güneşle ay bir araya getirildiği zaman! O gün insan ‘kaçacak yer
neresi?’ diyecektir. Hayır, hayır! (Kaçıp) sığınacak yer yoktur. O gün varıp durulacak yer, sadece Rabbinin huzurudur"
(el-Kıyâme 75/6-12).

Burada Karadeliğin bizi yutma anından bahsediyor olabilir.

" Gökyüzü yarıldığı, yıldızlar döküldüğü, denizler birbirine katıldığı, kabirlerin içindekiler dışarı çıkarıldığı zaman, insanoğlu (yapıp) gönderdiklerini ve (yapamayıp) geride bıraktıklarını bir bir anlar"
(el-İnfitâr 82/1-5).
Burada ise Karadeliğin Dünyamızı uzattığı anda olacaklardan bahsediyor olabilir.
Ancak korkmayın Dünyamızı henüz tehdit eden hiçbir Karadelik bulunmamakta.
Bu arada Karadelik Dünyamıza dokandığında çalacak video;
@Rosenrot @BurnerTroll @Monkeygunner5000 ve tüm forum...
Edit: Öldürme tehdidi aldım bu sebepten etiketliyorum; Vee o etiketlenmezse olmaz (:/) @DeathLight

Son düzenleme:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen kitaplarda geçenleri bu konuya göre alacaksak insanların dünyayı terk etmemesi gerekir ki kaynak açısından bakarsak o kadar da uzun bir süre kalınmaz dünyada*