Dünya Kopyalama [Yardim]

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Bir dünyada world edit ile bir alan seç onu schematic olarak ekle.Daha sonra diğer dünyaya geçip schematic load isim yazarak kopyalayabilirsin.

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Multiverse-Core'de öyle bir özellik yok diye biliyorum.

MCEdit ile yapılabiliyor.

WorldEdit ile //copy yapıp //paste yapmak en doğrusu aslında.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Öncelikle, sunucunda WorldEdit ve WorldGuard olması gerekli. Alanı seçip "//schematic save <ISIM>" diye yazarsan kaydolur. Eğer sunucuda farklı bir dünyadan bahsediyorsan (BungeeCord'suz) oraya gelip, alanı seçmelisin. Daha sonra "//schematic load <ISIM>" diyerekte seçili alanı schematic aldığın yerden koyarsın. Bu kadar basittir. MCEdit gibi programları kullanmaya gerek yoktur.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Öncelikle, sunucunda WorldEdit ve WorldGuard olması gerekli. Alanı seçip "//schematic save <ISIM>" diye yazarsan kaydolur. Eğer sunucuda farklı bir dünyadan bahsediyorsan (BungeeCord'suz) oraya gelip, alanı seçmelisin. Daha sonra "//schematic load <ISIM>" diyerekte seçili alanı schematic aldığın yerden koyarsın. Bu kadar basittir. MCEdit gibi programları kullanmaya gerek yoktur.
Zaten bunu ben söyledim ama detayına girmedim ?

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tahta balta ile büyüklugunu ayarla wg atar gibi sonra //expand vert yaz yazınca en tepe noktadan en alt noktaya kdr işaretliyorsun sonra /copy /paste mi yaparsin schematic mi alırsın bilemem ama kalıcı olarak kaydetceksen schematic al ( server dehistirdiginde orayada yapacaksan )

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam ozurdilerim

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server dosyasından o dünya dosyayı kopyalayıp masaüstüne yapıştır.Sonra masaüstünde adını değiştirip server dosyasına at.
Eğer bu kolay yönden yapmak istemiyorsan //copy ve //paste yöntemini kullanmalısın veya MCEdit yöntemini.

DİP NOT : Eğer herhangi bir serveriniz yoksa %appdata%>.minecraft>save klasöründen yapın.