Dünyada Bitmeyen Bir Şey!!

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Kızları s**tir et kank. Yandex ve sağ el yeter :D
ya ben kız arkadaş istiyorum bıktım sağ elden :( gerçek bir sevgilim olsa sinemaya götürsem istiyorum ayrıca bir sevgilin olunca "anladın sen" ama bunları bana sağ el bulamaz şimdi bunları da söylemem bana bir sevgili getirmeyeceği için cılız kollarıma kedi tükürmüş gibi tipimi alıp gidiyorum :(

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
ya ben kız arkadaş istiyorum bıktım sağ elden :( gerçek bir sevgilim olsa sinemaya götürsem istiyorum ayrıca bir sevgilin olunca "anladın sen" ama bunları bana sağ el bulamaz şimdi bunları da söylemem bana bir sevgili getirmeyeceği için cılız kollarıma kedi tükürmüş gibi tipimi alıp gidiyorum :(
Aslında bakarsan benim de bi' kız arkadaşa ihtiyacım var. Fakat evlenmeyi hiç ama hiç düşünmüyorum (._.)

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Aslında bakarsan benim de bi' kız arkadaşa ihtiyacım var. Fakat evlenmeyi hiç ama hiç düşünmüyorum (._.)
bak benim hayal bi kız arkadaş bulup onunla çok iyi kanka olmak sonra sevgili olmak sonra yıllarca sevgili kalmak sonra evlenmek sonra 1 kız 1 erkek çocuk sahibi olmak ama gerçekleşmeyecek olma ihtimali çok yüksek :( hatta %99 hatta %100 bile olabilir böyle şeyler sadece filmlerde ve kitaplarda olur :(