Skyblock En Zevkli Oyunlardan Biridir Arkadaşın Dediği Hub Sunucularda Genelde En Çok Oyuncusu Olan Skyblock OlurTürkiyede fikrimce pek yer edinemez. Skyblock oynayan kişi sayısı az ve kimse bu rütbe sistemi ile uğraşmaz. Emek var, güzel bir sunucuya benziyor. Başarılar!
Aslında Şöyle Bir Sistem Olabilir Mesela +1000 Level Adalara Ziyaretci Olarak TP Atılsın Ve Bunlar Listede Yazsın Mesela Atıyorum 25 Kişi +1000 Level Ve Skylord Olacak Her Şeyi Tamam Bu Adalar Ziyaretci Sistemi İle Dolaşılıp Tabikide Oyundakiler Tarafından Puanlanmalı Mesela Bu Haftada Bir Yapılmalı En Güzel Ada Kiminse O Skylord Olmaya Hak Kazanmalı İlk 3 E Girenlerede Telafi Ödülü Verilebilir Mesela X Adası 1. Seçildi Ve Skylord Oldu Y Adası 2. Seçildi Ve Telafi Ödülü Olarak 1 Spawner Kazandı Z Adası 3. Seçildi Ve Ödül Olarak 2 Adet Koyun Spawn Yumurtası Kazandı Gibi Yada Kazanan Ada Sahibine Gökyüzü-Tasarımcısı Gibi Bir Tag Verildi Ve Kazanan Ada Spawnda Görkemli Bir Yerde Görkemli Şekilde Tanıtıldı Ve O Adaya Özel Ziyaretci Sistemi Açıldı
Haziran 2013 te 150 online olduğumda sunucum altın çağını yaşarken bunun %80 ini SkyBlock sunucum oluşturuyordu. Zaten sunucuda SG, SkyBlock ve Creative dışında bir şey yoktu. Benimde doğal olarak SkyBlock 'a karşı bakışım değişmiş oldu. o zaman onu yapabildiysem şimdi neden olmasın ? Ben öyle 200 - 300 oyuncu istemiyorum 50 60 tane olsun fakat kaliteli oyuncu olsun bana yeter.Türkiyede fikrimce pek yer edinemez. Skyblock oynayan kişi sayısı az ve kimse bu rütbe sistemi ile uğraşmaz. Emek var, güzel bir sunucuya benziyor. Başarılar!
Mesela Ben İlk Oynadığım Sunuculardan Olan @Ranork Çok Eski Sunucusunda Skyblock Ne Olduğunu Bilmezken Sadece Skyblockta 30 - 40 Kişi Var Diye Girmiştim Ondan Sonra Videolar İzleyerek Fln Baya Geliştim ve En Sevdiğim Oyun Türü Skyblock Olarak Değişti Ve Şu Ana Kadar Hala Değişmedi DüşüncemHaziran 2013 te 150 online olduğumda sunucum altın çağını yaşarken bunun %80 ini SkyBlock sunucum oluşturuyordu. Zaten sunucuda SG, SkyBlock ve Creative dışında bir şey yoktu. Benimde doğal olarak SkyBlock 'a karşı bakışım değişmiş oldu. o zaman onu yapabildiysem şimdi neden olmasın ? Ben öyle 200 - 300 oyuncu istemiyorum 50 60 tane olsun fakat kaliteli oyuncu olsun bana yeter.
O zaman olur işte, umarım o 50-60 kişiyle sunucunu idare edebilirsin maddi olarak..Haziran 2013 te 150 online olduğumda sunucum altın çağını yaşarken bunun %80 ini SkyBlock sunucum oluşturuyordu. Zaten sunucuda SG, SkyBlock ve Creative dışında bir şey yoktu. Benimde doğal olarak SkyBlock 'a karşı bakışım değişmiş oldu. o zaman onu yapabildiysem şimdi neden olmasın ? Ben öyle 200 - 300 oyuncu istemiyorum 50 60 tane olsun fakat kaliteli oyuncu olsun bana yeter.
Maddi herhangi bir sıkıntım yok benim ilk ay parasını veriyim birdahaki aylara sunucu kendi kendini götürsün mantığında değilim. Gerekirse 6 ay bile 0 kazanç ile açık tutarım sunucumu.O zaman olur işte, umarım o 50-60 kişiyle sunucunu idare edebilirsin maddi olarak..
50-60 kişiyle daha iyi idare ediliyor maddi olarak. Benim sunucu tek factionsken 2 kat daha çok kazanıyordum en fazla 100 online görmüştüm. Şimdi 300 online görüyoruz gelir %50 düştü. Anlayamıyorum resmen.O zaman olur işte, umarım o 50-60 kişiyle sunucunu idare edebilirsin maddi olarak..
çünkü Server 50 Kişilikken 50 Tl veryiosun Diyelim Server 300 Kişilk olunca 300 Tl veriyosun diyelim.50-60 kişiyle daha iyi idare ediliyor maddi olarak. Benim sunucu tek factionsken 2 kat daha çok kazanıyordum en fazla 100 online görmüştüm. Şimdi 300 online görüyoruz gelir %50 düştü. Anlayamıyorum resmen.
Bence factions ile SkyBlock birbirine karıştırılmamalı factions daha çok kazandırır. Ayrıca konu yine sapmaya başladı .50-60 kişiyle daha iyi idare ediliyor maddi olarak. Benim sunucu tek factionsken 2 kat daha çok kazanıyordum en fazla 100 online görmüştüm. Şimdi 300 online görüyoruz gelir %50 düştü. Anlayamıyorum resmen.
Sonuna kadar destekçisiyim ozamanMaddi herhangi bir sıkıntım yok benim ilk ay parasını veriyim birdahaki aylara sunucu kendi kendini götürsün mantığında değilim. Gerekirse 6 ay bile 0 kazanç ile açık tutarım sunucumu.
Bence factions ile SkyBlock birbirine karıştırılmamalı factions daha çok kazandırır. Ayrıca konu yine sapmaya başladı .
Zaten Bir Facion Servera Bakarsak Adam 10 Tl Verip Kral Oluyor Ama Bir Skyblock Serverında Satılan İtemler Olarak Daha Ucuz Olduğundan Örnek Veriyorum Spawner 5 TL ise Adam Diyor 5 TL Ucuz Ben Vereyim Bu 5 TL İle Sonra Koyunları Kırpayım Yün Satayım Zengin Olayım yada İnekleri Öldüreyim Deri Satayım Zengin Olayım Gibisinden Tabi Zenginlik Derken Oyun Parası Olarak Süper Bir Yer Değil Yani Para Kasma Yöntemi OlarakEdit item, oyun parası satışı olmayan sadece VIP satışı olan ve o VIP özellikleride fazla bir şey olmayan Factions sunucular; oyun parası, spawner, VIP satılan skyblocktan daha az kazanırNeyse saptırmayalım konuyu fikirler güzel zaten sen yapıyorsan başarılı bir skyblock olacağına eminim
Oynadığım ilk minecraft serverının kurucusu arkadaş skyblocktu o zamanda
![]()
Sen sadece bir yere fikir benden çıktı yazmamışsın heryere Zetoxmen Zetoxmen tamam be anladık senden çıktı fikir .)İsim konusunda yardım edebilirim istersen. Lügat 5 benim.[DOUBLEPOST=1409657565,1409657531][/DOUBLEPOST]
O zaman kitaplarda yazarın ismini kaldırsınlar der gibi olmuş senin cümlen.