Dünyadan Dünyaya Gecince İtemler o dunyada kaliyor cozum yardim?????

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverimda mv den mvye yani dunyadan dunyada gidince itemler diger dunyada kaliyor bu sorun group manageri degistirince basladi buna cozum varmi acil yardim bekliyorum

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arsalarda tntyi nasil kapatabiliriz butun komutlari denededim olmadi serverda asalardan tnt cikiyorda o

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayir yani arsalarda tnt firlatan asalar var bir yerler kirilmiyor ama adamlarin canlari gidiyor boyle kesiyorlar.

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arsaların bulunduğu dünyaya git ve şu komutu yaz :

/rg flag __global__ tnt deny

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arsaların bulunduğu dünyaya git ve şu komutu yaz :

/rg flag __global__ tnt deny
Tesekkurler :)[DOUBLEPOST=1420633513,1420551765][/DOUBLEPOST]Sunada cevap verebilirseniz eee serverda chatte bir kelimeyi fazla tekrar ettrmiyor ban atiyor onu kaldircamda pluginin adini bilen varmi plugin paket oldugu icin adini bilmiyorum

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzda kullandığınız tüm pluginleri listelemeniz gerekiyor.
Bu hatanın olmasını sağlayan birçok plugin var. Hangisinin bu soruna yol açtığını bilemeyiz.

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu bir plugin belli ama ad vermiyor soyle yaziyor oyuncuismi hacking and banned [spam chat][DOUBLEPOST=1420648571,1420633854][/DOUBLEPOST]EEE bide anticheat diye program var bundan dolayi adamlar ayni kelimeyi ve konusurken ard arda konusursa oto ban atiyor chat spam diye bunu nasil engelleyebilirim plugini kaldirsam hileleri farketmicez?

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kaldirammi yani
anticheat bize su hizli kirmaya calisti bilgisi veren degilmi