DÜNYALAR ARASINDA GEÇİNCE TAG FARKLI OLUYOR

LoMarD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başlıkta belirttiğim gibi 2 dünyam var 1 tanesinde kendime yetki veriyorum mesela kurucu yapıyorum diğer dünyaya geçince farklı oluyor group manager worlds da 2 dünyanında isimleri var birde world diye bi dünya var ama /mv list te gözükmüyor onları silince geri geliyor hata nerde ? çözümü varmı

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
world dünyası başlangıç dünyası olarak seçilir. "server.properties" dosyasından ayarlanabilir. Ayrıca her group da dünyaya özeldir. Yani her dünyada verilmesi lazım. O hatayı ben de tam anlamamıştım.

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
GroupManager > Worlds > world Dosyasını Açın Ve İçindekileri Tam Olarak Kopyalayın Ve GroupManager > Worlds Klasörüne Girip Diğer Dosyaya Yapıştırın.

LoMarD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
world dünyası başlangıç dünyası olarak seçilir. "server.properties" dosyasından ayarlanabilir. Ayrıca her group da dünyaya özeldir. Yani her dünyada verilmesi lazım. O hatayı ben de tam anlamamıştım.
GroupManager > Worlds > world Dosyasını Açın Ve İçindekileri Tam Olarak Kopyalayın Ve GroupManager > Worlds Klasörüne Girip Diğer Dosyaya Yapıştırın.

Sorunu çözdüm zaten tamam group manager in icine girdim orfa worldsgram gibi bi dosya olcak orda world isminde alta dohru uzunan bi dunyalar vardı ben dünyalarımi yazdim esas dunyam olan dunyaminda ismini baştaki dunya yaptim.