DÜNYANIN EN BÜYÜK OTELİ (YAPIM AŞAMASINDA)

berkoo123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet, ben ve arkadaşım dünyanın en büyük otelini yapıyoruz otel daha yapım aşamasında ama bitince resimleri ve mapi size vercem otel bittigi zaman yeni konu açacağım otel ile ilgili fikir ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

muhittin9819

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bitince Konuyu burda paylas + kac x kax kac katlı odalar kac x kac otomatık kapısı varmı en son luks donanımlımı ??

berkoo123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki bir şey sorcam kaça kaç olduğunu nasıl ölçebilirim? bu arada otomatik kapı olcak ve çok lüks yapıcaz. Biraz zaman alacağa benziyo :D

muhittin9819

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
onlıne serverdeysenız geleyım bende gelebılırmıyım ?? kackan demem kac blok- kac blok demek yanı sag - sol bloklar olur ya L l seklının uzun cızgısı gıbı bı bolum dıger bolumde l harfının kısa cizgisi gibi sayıyosun oyle kac kac oldu olcuosun

berkoo123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani bizim otel dikdörtgen şeklinde ben ilk once bi kenarı sonra diğer kenari olccem ole mi. Bu arada biz online serverdeyiz fakat başkalarını alamayız üzgünüm.

berkoo123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ve fikirleriniz dediğim gibi onları paylaşın belki yaptığınız yapılardan falan güzel ayrıntıları gonderirsiniz bize yazıyla söylersiiniz bilemem fikirleriniz önemli.Bu arda bu otel bitince başka yapılar da yapmayı düşünüyoruz.

berkoo123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
muhittin saabiigimiz mapi bu steye dozya olarak atsak alabilirlermi bide bunu diger arkadasla konuiim belki kabul eder.

berkoo123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya otel boyutları 78x43 tabi yapamicaz ve ben diorum ki map olarak indirebilceniz bise olmasını isterim. (hergün yapıyoruz otel buyuk olunca boyle uzun suruo.) ve otelimiz 3 katlıdır.

muhittin9819

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
78x43 oldukca kucuk bır rakam dıyelım onun yerıne 25x25 otelım vardı toplam 20 kata yaklask olusuyor aynı hesaplar oluyor kucuk katı buyuk olursa daha ıyı olur ve dunyanın en buyuk oyelı olması ıcın en az bı 350x350 yapmak gerek lıdır