ProfeniX
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Madem Türküz o zaman Adventure Map yazmak yerine Macera Haritası yazalım![]()
Her şeyin orjinali güzeldir . Sonuçta bu map türünü biz Türkler yapmadık ?
Madem Türküz o zaman Adventure Map yazmak yerine Macera Haritası yazalım![]()
Her şeyin orjinali güzeldir . Sonuçta bu map türünü biz Türkler yapmadık ? :sırıtmak:
nasıl yani anlamadım yani macera haritası fikrinin ilk ingilizlerden mi çıktığını anlatıyorsun
Önce Adventure yazmayı öğren. Sonra gel map yap.
Alın size Türk harita yapımcılarının sorumsuzluğunun bir kanıtı.
Ah ah .. Türkler neden hiçbir konuda düzgün olamazlar![]()
Aramızdan neden bir hypixel,sethbling veya disco çıkmadığının sebepleri ..
Ben Daha Önce Bi Map Yapmıştım Berbat Olmuştu Sorun Türklerde mi Yoksa Hayal Güçlerindemi Sizce ?
İkisindede.
Bence sorun ne hayal güçlerinde ne de kendilerinde,
Suçu neden insanların yaptığı adventure maplarda aramak yerine kendinizde aramıyorsunuz ?
Türklerden bu işi çok güzel becerebilecek becerebilen insanlar var hatta bu konuda bile var, suç sizde!
Çünki emek ziyan ediyorsunuz insanların emeğine bir yorumda olsa karşılık vermiyorunuz mapper arkadaşların istediği şey para değil hatta beğeni de değil sadece bir el sağlıklığı bir fikir bir yorum.
Türkler map yapamıyor değil ancak yorum yapamıyor. (map yapmayı bırakmamın sebebi)
Özellikle de sen Tario insanların şevkini kırıyosun.
Arkadaşlar güzel olmuyor işte. Bunu kabullenmeniz lazım. Yapamıyorsan yapamıyorum diyeceksin.
Ben Türkler'den 5-6 kişinin maplerini beğendim.
Ama gavur yapımcılar bizden daha üstad. Belki de onlardan ilham almadığınız için oluyor bunlar ?
Ben de yapamıyorum . Kimse gelip laf atmasın sen yap daha iyisini diye. Ben ne build , ne redstone , ne diğer bir tür ile ilgilenmiyorum. İlgilenmediğim için yorum yapmayacağım diye bir şey yok.
Mesela Videoyun'da map yapmasını bilmez. Fakat mapleri yorumlar. Haksızsam belirtiniz![]()
Ne derseniz deyin.Türklerde hayal gücü yok.Beceri çok azında var.Azimle ve sabırla çalışanda yok.