Dünyanin En Iyi Adwanture Mapi Dene Bence

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet burdan tüm forum yetkililerine sesleniyoruz konunun adını "Oyuncular ve Yapımcılar Yorumluyor" olarak değiştirsinler.
Aslında "Neden Olmuyor" yapın diycektim ama şimdi biri çıkıp sabunla dene yazıcak :(
Yaptığın ince espriden dolayı müebbet yeme ihtimalin var . İnşallah anlaşılmaz :D

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
SORUN YAPANLARDA HAYAL GÜCÜNÜ KULLANMIYOR SONRA ELEŞTİRİYİ YAPINCA BÖYLE OLUYOR ABARTILI YORUM ATMIYORUM GERÇEKLERİ SÖYLÜYORUM.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu haritaya bir bakın birde yabancıların creative serverindeki 6 yaşındakı çocuğun yaptıklarına bakın pes.

MertKnr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıkta Adwanture Yazmış Girişte Daha Beter Edwanture İngilizceyide Batırdınız

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
SORUN YAPANLARDA HAYAL GÜCÜNÜ KULLANMIYOR SONRA ELEŞTİRİYİ YAPINCA BÖYLE OLUYOR ABARTILI YORUM ATMIYORUM GERÇEKLERİ SÖYLÜYORUM.

Gerçekleri söylüyosun da bir sergen havasındasın 7/24 :D
Her insan profesyonel olamaz kendinin de build yapamadığını düşünsene
Neyse hazır şevk gelmişken ben mapıma devam edeyim ufak çaplı bir şehir lazım şimdi bana :(

Oquzpaul

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar güzel olmuyor işte. Bunu kabullenmeniz lazım. Yapamıyorsan yapamıyorum diyeceksin.
Ben Türkler'den 5-6 kişinin maplerini beğendim.
Ama gavur yapımcılar bizden daha üstad. Belki de onlardan ilham almadığınız için oluyor bunlar ?
Ben de yapamıyorum . Kimse gelip laf atmasın sen yap daha iyisini diye. Ben ne build , ne redstone , ne diğer bir tür ile ilgilenmiyorum. İlgilenmediğim için yorum yapmayacağım diye bir şey yok.
Mesela Videoyun'da map yapmasını bilmez. Fakat mapleri yorumlar. Haksızsam belirtiniz :)
Olabilir.