Faredevriii
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
512x512 yi dendim açtım sanki call of duty black ops 2 oynuyom o grafik yani :sırıtmak:
Şu an en iyisi bu ama popüler değil sphax gibi ezik textureler popülerliğiyle kalp alırlar
512x512 yi dendim açtım sanki call of duty black ops 2 oynuyom o grafik yani :sırıtmak:
Guzel ben bunu bide shader modla kullaniyorum daha guzel oluyor tavsiye ederim .
ArtistlerPaylaşım için teşekkürler.
Bu packi bilmiyordum. Birkaç düzenlemeyle gerçekten güzel şeyler çıkar.
Yeni ekran kartı + shaders pack ile deneyeyim bir bakalım..
Edit:
İndiği kadar hızlı açılsa canım yanmayacak. 4 gb ram verdim yine out of memory alıyorum :esnemek:
![]()
Galiba bir yerde görmüştüm bulmaya çalışacağım bulursam link eklerim.Çok güzel fakat benim bilgisayarım kaldırmaz en fazla 128x128 olması gerek bulabilirseniz sevinirim
Çok güzel fakat benim bilgisayarım kaldırmaz en fazla 128x128 olması gerek bulabilirseniz sevinirim
Editlendi kardeş senin için buldum artık doya doya indirdin r3d craft yada lbye artık bağımlı olmayacaksınız bu texture pack onlardanda realistic[DOUBLEPOST=1379334390,1379224892][/DOUBLEPOST]Güncel
Amacımız gerçekci yapmak değil her gün gördüğümüzNe yaparsan yap minecraft gerçekçi olmaz. Ağaç kesersin yapraklar havada uçar vb.