dünyanın en lüks köprüsü (survivalda yaptım)

güzel olmuşmu

• Kullanılan toplam oy
    11

_coinsangel_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
evet arkadaşlar ben survivalda sıkıldım ve artık lüks bir köprü yapayım dedim nethera falan gittim ve en sonunda yaptım küçük ve tasarımı belki kötüdür ama survivalda yaptım ve çok lüks şeylerden yaptım
resimler:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yıl olmuş 2013 hala link vermeyi bilmeyenler var :(
imgim.com yada hizliresim.com gibi bi siteden resim yükleyip o resmin linkini ver

_coinsangel_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
herkesin senin gibi süresini bilgisayar başında geçirmek zorunda değil ve lütfen nasıl yükleyeceğimi söylermisin

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) dostum bunun bilgisayar başında geçen süreyle ilgilisi yok
herneyse
sitesine gir orada Dosya Seç diye bi yer var oraya tıkla yeni bi ekran açılır daha sorna yüklemek istediğin resimi oradan seç
ve aç yazısına tıkla daha sonra resim upload butonuna tıkla yükleyecektir yükleyincede resim açılır sonra tek yapacagın şey linki kopyalayıp buraya atmak

_coinsangel_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
teşekkür ederim :Dans:[DOUBLEPOST=1374956302,1374955624][/DOUBLEPOST]güncellemeyi yaptım ve resimler hazır :) iyi forumlar...

_coinsangel_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
hileler açıktı köprünün üstten resmini çekmek için gamemoda aldım sonra unutmuşum gamemodda çekilmil bu yüzden

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. survivalda yaptığını bilmiyoruz 2. her yeri dia yapsaydın lüks olurdu 3. her yeri dia yapsaydın oranın survivalda yapıldığına inanmazdım :p