Dünyanın En Uzun Pipeti

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Tmm belki dünyanın en uzun pipeti degil ama ben daha uzunu gormedim

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez

Bu Ülkede Gençler Uyurken Susulur Ölürken Değil!

Son düzenleme:

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim hangi sehitlerden ve hangi soysuzlardan bahsettiğim belli isterseniz üzerinize alınmayın?

Daha açık yaz. İnsanlar alınmasın. Umrumda değil senin neyden bahsettiğin. Bana da dokunuyor ucu. Saçmalamayın ulu orta. İki düşün bir söyle demişler. Saçmalayıp saçmalayıp "onu demek istemedim yağğ" demek popüler oldu

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman slogan atmasin kimse herkes ayrintilı rapor. Yazsın ayrıca "yağğ" ne? How old?

Sloganlarda genelde slogan atmayan kısma karşı yapılan bir saldırı bulunur. (Susma sustukça sıra sana gelecek, totoş fener vs...) Sloganlarla senin yazdığın arasında çok fark var, senin yazdığın slogan atan kısıma da dokunuyor. Gaza gelip insanları yaftaladın.

Detaycılıkla da alakası yok iki gram beyni olan adam eğer babası Türk kökenli değilse benim çıkardığım anlamı çıkarır, detaylı düşünmeye gerek yok. Bunun üstüne, bulunduğumuz zaman senin benim ayrışmamamız gereken zaman. Düşünüp yaz. EĞER DETAYLI DÜŞÜNÜNCE O ANLAM ÇIKABİLİYORSA YAZMA!!!

"yağğ" konusunda ise; Genel stereotipik profili yansıttım, onun Türkçesi de "Kaç yaşındasın?" İngilizcesi ise "How old are you?" Öznesiz cümle mi olur ?

başımıza ne geldiyse belasını sevdiğimin milliyetçiliği yüzünden geldi zaten.