Dünya'nın Merkezi ...

EmreNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar geçen zamanlarda gündeme Çorum'un Dünya'nın merkezi olduğu söylendi. Ben bunu söyledğimde herkes bana o fake vb. falan filan dendi fakat sonra özür dilediler ve ben dedimki bu fake. Şimdi bi şey diyemiyorum. Çorum'da yaşadığımdan dolayıdalga geçiyordum işte burda zıplayınca direk aşağı çekiyor ama İstanbul'da zıplasan hemen çekmiyor falan filan diye. Şimdi bu şeyle ilgili düşünceleriniz nedir? @tekno 51 sen de birşeyler söyle?

Son düzenleme:

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
@Erenbulbul arkadaşımız doğru söylüyor.
İşte onun konusu
:Tıkla
Lütfen kurallara uyun;
• Arama Yapın
Çoğu soru daha önceden sorulmuştur. Sorununuza çözüm bulmak için önce arama yapın, eğer hala bulamadıysanız konu açmakta özgür hissedebilirsiniz. Forumu temiz tutmak için aynı konulardan tekrar tekrar açmamaya özen gösterin.

EmreNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@Erenbulbul arkadaşımız doğru söylüyor.
İşte onun konusu
:Tıkla
Lütfen kurallara uyun;
• Arama Yapın
Çoğu soru daha önceden sorulmuştur. Sorununuza çözüm bulmak için önce arama yapın, eğer hala bulamadıysanız konu açmakta özgür hissedebilirsiniz. Forumu temiz tutmak için aynı konulardan tekrar tekrar açmamaya özen gösterin.
Ben de konuyu güncelledim artık düşünceleri soruyorum :D

Eroiser

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dünyanın Merkezi Çekirdek Değilmiydi Benmi Yanlış Hatırlıyorum :D

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Dünya geometrik bir şekil ve geometrik şekillerin ortası merkezleridir. Yani Dünya'nın merkezi çekirdeğin ortasıdır.

EmreNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0