Dünyayı yok etme şansınız olsaydı dünyayı nasıl yok ederdiniz

KorayAras

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet. Dünyayı yok etme şansınız var. Ama birsürü seçenek var. Siz nasıl yok ederdiniz?
İlk ben başlıyorum:

Dünyayı Güneşin İçine Sokup Geri Çıkartıp Kara Deilğe Atardım. :D

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
dünyayı yok edemeyeceğiz ama
ilk önce ünlü youtuberlerin yanında video çeker sonra güneş ile dünyayı birleştirirdim dünya erirdi video çekerdim erirken

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Güneşin dünyaya dönük tarafına meteorlar çarptırırdım bu yüzden alevler fışkırır ve diğer taraftan meteorlar çarptırırdım ve güneş dünyaya yaklaşırdı sonra ayı Asya kıtasına doğru meteor gibi çarptırıp parçalara ayırırdım

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzaylılarla iletişim kurup insanlardan nefret etmelerini sağlarım gerisi ki uzaylılar yapıypr

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
LQP-79 virüsünü (insan etine açlık) geliştirerek Dünya'ya yayardım. Al sana kıyamet.
TWD'yi gerçekte yaşamak isteyenler vardı yakaladığın teröristlere basıcaksın bu virüse sahip insanları bi sahaya koyucaksın yada boş bir köy (hayalet kasaba tarzı) yaşamak isteyenleride atıcaksın içeriye yaşasınlar güzel güzel.

Storm

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Eğer istediğimiz her şeyi yapabiliyorsak, Dünya'yı tutar Jüpiterin içine atardım. Bu kadar.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
alberrytt aynıştin gibi atom'u parçalar bölerek elektornlarindan bomba yapıpı netronlariyla çarptirip güneş atip güneşten ay'a sektirip aydan jupiter sonra bi karadeliği yok edip büyük bir patlama yaparak yok ederdim.
Not: Dünyayi sadece Allah yok edebilir. [İslam İnanci] Dünyayi sadece Tanrı yok edebilir.[Hristiyan İnanci] Yani hiçbir İnsan yok edemez. :)