Düşman Yaratıklar (Enemy Mobs)

Cenkson

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Düşman Yaratıklar ışık olan cam ve yarım bloklar dışında herhangi bir yerde doğabilir.Oyuncu için büyük tehdit oluştururlar.

İskelet
İskeletler haritanın herhangi bir yerinde doğabilirler ve oyuncu ona saldırdığında onu zombiler gibi takip edebilirler.Genellikle gece vaktinde yada karanlık mağaralarda doğarlar.

4-6 puanlık hasar aldıklarında ölürlre.NPC zırh giyebilirler ama bu onlara artı can sağlamaz. Saldırılarında 2 kalp hasar verirler. İskeletler size ok (arrow) atabilir. Gizli "Cuma Güncellemesi" nden sonra iskeletler örümcekleri binek olarak kullanabilir.


Zombiler


Eylül 3, 2009 güncellemesinde zombiler oyundaki en hızlı yaratıklar olmuştur. Saldırıları 3 kalp değerindedir. Genellikle grupları 2 yada daha fazla zombiden oluşur. Zombiler bazen bir parça zırh giymiş olarak bulunabilir.

Alpha versiyonunda zombilerin sesi oyundaki en gerçekçi sestir.Zombiler de iskeletler gibi zırh giyebilir ama bu onlara artı sağlık puanı kazandırmaz.
 

Cenkson

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bunlar hazırdı. Ghast ı çeviremedim. Creeper ı nasıl yazıcam bilemiyorum :D
 

fantasy01

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Creeper virüsü bulaşmış sana heralde arasıra kulağıdan duman gelirse beyin cerrahına başvur.Bide giderken bir beyin bul :D
 
Üst