Düşünce

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Şimdi Beyler Cs:go oynuyorum geçen klasik biri oyundan çıktı ban yedi rustur büyük ihtimal sonra aklıma bir şey takıldı bu VAC (valve anti cheat) kaynak kodlarını kontrol ediyo cs:go'ya girerken oynama varsa eğer otomatik ban atıyo mc'ye uyarlanamazmı bu MAC ( minecraft anti cheat :) ) oyuna / sunucuya girdiğin zaman minecraftın jar dosyasındaki kodları incelicek girdiğin sürümün eğer hile varsa ban atacak plugini yapılırmı bunun ? dalga geçmeden sölim bu bir düşüncedir :D

Sherlock_Holmes

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Zaten AnadoluCraft adlı sunucuda bu mevcuttu.
Suncuya giriş yaparken bir program indirtiyor, oda kontrol ediyor eğer hile varsa girişi engelliyor.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
CS:GO steam'e bağlı bir oyundur. steam'in de bütün kayıtlarını tutan steam Cloud diye bir sistemi var. Bu sistem bütün bilgilerin Valve ana binası içindeki makinelerde veya veritabanlarında depolanmasını sağlar. Minecraft bir platforma bağlı olmadığı için MAC denen şey pek mümkün değil. Bağlı olsaydı da gereksiz olurdu. Plugin ile sadece kayıtları plugins klasörü içinde tutabilirsin. Bu da sadece tek bir sunucu içinde geçerli olur. Tabi BAN denen şey de bu işe yarıyor zaten. Yani pek işe yaramaz.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Suncuya giriş yaparken bir program indirtiyor, oda kontrol ediyor eğer hile varsa girişi engelliyor.
düşüncem otomatik kontrol program ile değil ama oda güzel bir şey
CS:GO Steam'e bağlı bir oyundur. Steam'in de bütün kayıtlarını tutan Steam Cloud diye bir sistemi var. Bu sistem bütün bilgilerin Valve ana binası içindeki makinelerde veya veritabanlarında depolanmasını sağlar. Minecraft bir platforma bağlı olmadığı için MAC denen şey pek mümkün değil. Bağlı olsaydı da gereksiz olurdu. Plugin ile sadece kayıtları plugins klasörü içinde tutabilirsin. Bu da sadece tek bir sunucu içinde geçerli olur. Tabi BAN denen şey de bu işe yarıyor zaten. Yani pek işe yaramaz.
pqi üzdü ama olsun :D

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Abovvv kardeş ne konular açtım birde yapıldı bende yaptım falan siz nerdeydiniz ozaman destek olsa devam edicektim launcher falanda vardı konu ilgi görmeyince vazgeçtim dağıtmaktan.:durt: Gerçi kendi sunucumu yapıyorum ona eklicem bunları direk launchere kasmak istemiyorum ama launcher olunca serverin görüntü paketinide rahatlıkla düzenleyebiliyorum :)

Son düzenleme:

mustafaxxk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Onu Yapamazsın Crack launcherların Hepsini Nasıl Kontrol altına alcan her biti ayrı cloud kulanıyo